Наша квіточка раптово пішла з життя: ніхто з нас не міг зрозуміти чому вона різко почала задихатися і врятувати її вже не змогли

Всі спроби і намагання реанімувати дівчину виявилися безрезультатними

У Польщі раптово померла 21-річна студентка з України Альона Коваль. Дівчині раптово стало зле у гуртожитку і врятувати її не змогли.

Дівчина з друзями відпочивала у гуртожитку, коли їй раптом стало зле і стало важко дихати. Вона пішла до своєї кімнати, але її подруги занепокоїлися і пішли подивитися, як вона. Побачивши, що дівчина ледь жива, вони намагалися її реанімувати та викликали швидку. Медики, які прибули на виклик, продовжили проводити реанімаційні заходи, але врятувати студентку не змогли.

Про смерть Альони Коваль у соцмережі повідомила її подруга Уляна Василюк.

“Зі смутком повідомляємо, що наша рідна і дорога дівчинка Альона Коваль пішла з життя 13 липня 2021 року. Студентка 3 року на факультеті Англійська в туризмі Філологічного відділу Університету Опольського. Життя такої юної і позитивної, щирої та доброї дівчинки обірвалось занадто рано… “, – написала Уляна.

Дівчина також організувала збирання коштів для перевезення тіла подруги в Україну.  Вранці, 16 липня, з нею в Польщі попрощалися її друзі та одногрупники. Офіційна причина смерті ще невідома, оскільки деякі експертизи ще не закінчено.

Редакція висловлює співчуття з приводу загибелі рідним і близьким Альони

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Наша квіточка раптово пішла з життя: ніхто з нас не міг зрозуміти чому вона різко почала задихатися і врятувати її вже не змогли