І ніхто з вас мені цього не заборонить, квитки вже розкуплені: Ані Лорак їде давати концерт по Україні

Співачка Ані Лорак вперше за сім років планує дати сольний концерт в Україні.

Так, виконавиця відіграє два концерти поспіль в Одесі 16 і 17 серпня. Вартість квитків, які вже є у продажу, на виступ артистки варіюється від 900 до семи з половиною тисяч гривень. Виступи мають відбутися у нічному клубі “Ітака”. В афіші сказано, що Лорак заспіває свої найвідоміші хіти.

Сайт ТСН.ua звернувся за коментарем до керівництва клубу і наразі чекає на відповідь.

Нагадаємо, що у листопаді 2017-го Ані Лорак неочікувано виступила у Палаці “Україна” у Києві на шоу, присвяченому 15-річчю балету “Freedom”. Це стало справжнім шоком, адже в афішах вона вказана не була. Було лише зазначено, що очікується “спеціальний гість”.

Останній свій сольний концерт Лорак в Україні дала 2014 року. Тоді її виступ обурив активістів, концерт спровокував масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що у розпал воєнних дій на сході України Лорак не цуралася їздити до країни-агресора Росії, отримувати там нагороди. А згодом залишитися там і працювати.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

І ніхто з вас мені цього не заборонить, квитки вже розкуплені: Ані Лорак їде давати концерт по Україні