Нaйстрaшніший сон Кремля і особисто Пyтiнa став реальністю: Пoдивiтьcя, що вчора трапилося в сусідній Молдові

11 липня в Молдові відбулися дострокові вибори в парламент. Поки партія нового президента Майї Санду лідирує і може сформувати свою більшість. Після обробки 41% голосів партія Майї Санду набрала більше 43%.

Головний опонент – блок соціалістів і комуністів екс-президента Ігоря Додона, відомого проросійською політикою, відстає на 10%. Російський блогер Анатолій Несміян, відомий як Ель Мюрид, вважає, що після виборів влада Санду отримає потужний підкріплення у вигляді прозахідного парламенту.

Поки підрахунок голосів триває, але вже зрозуміло, що прокремлівська партія програє. “Все як за підручником – все вмираючі імперії починають розпадатися з периферії. Путін … терпить одну поразку за іншою.

І тут складно все списувати на підступи зовнішніх ворогів – це очевидний крах всієї його моделі мафіозного держави”, – вважає Мюрид. Нагадаємо, в 2020 році Майя Санду з великим відривом  обійшла  на президентських виборах Ігоря Додона.

Однак, незважаючи на підтримку суспільства, їй  рекомендували  бути готовою з серйозного опору і боротьби з проросійськими силами, що зберегли вплив у парламенті.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нaйстрaшніший сон Кремля і особисто Пyтiнa став реальністю: Пoдивiтьcя, що вчора трапилося в сусідній Молдові