“Спи, наш ангел, спокійно… Ми всі тебе будемо пам’ятати”: за кордоном обірвалося життя відомого українця… Неможливо стримати сльози

“НАМ ВСІМ ДУЖЕ БОЛЯЧЕ”: В ІТАЛІЇ ОБІРВАЛОСЯ ЖИТТЯ МОЛОДОГО УКРАЇНЦЯ (ФОТО) В Італії обірвалося життя молодого українця Віталія Волянчука.

Хлопець був родом з міста Червоноград Львівської області. З приводу смерті Віталія дуже сумують у місцевій спортивні команді, де його надзвичайно цінували. Завтра, 24 червня відбудуться прощання з Віталієм. Про смерть українця повідомила Maria Skrypar на своїй сторінці у фейсбуці.

“Відійшов у вічність молодий юнак Віталій Волянчук. Народжений м.Червоноград Львівська обл. Нам всім дуже боляче. Прощання із Віталієм буде в 10.30 м. Аірола 24.06.21. Спи, наш ангел, спокійно і солодко. Вічність прийме тебе у свої руки. Ти гідно тримався і стійко Пережив ці пекельні муки.” – йдеться у дописі Марії. Інші користувачі соцмереж також сумують за Віталієм:   Інші користувачі соцмереж також сумують за Віталієм:   Як стало відомо редакції “Це моя Україна” Віталій виступав за місцеву регбійну команду. В цій команді його дуже цінували і дуже сумують з приводу його смерті. “Віталій – великий хлопчик, який приїхав зі Сходу, який прибув зі своєю матір’ю з України, яка незабаром сором’язливо підійшла до регбі на майданчику Віа-Компанья, і звідти, він виступив порядним великим хлопчиком, він увійшов у серце всіх.” – пише il Rugby IV Circolo.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Спи, наш ангел, спокійно… Ми всі тебе будемо пам’ятати”: за кордоном обірвалося життя відомого українця… Неможливо стримати сльози