Залишилось не довго: Синоптик Діденко назвала дату, коли відступить спека +35 – цього слід очікувати вже на прикінці..

В Україні продовжується літня спека, яка тримає температуру повітря + 35 і вище. Синоптик Наталія Діденко показала, коли температура повітря знизиться, свій прогноз відомий синоптик розмістила на сторінці у facebook.

За словами Наталі Діденко температура води у Чорному, Азовському морях та Дніпрі прогріється до 20-25 градусів. 24 червня у більшість на більшості території України температура становитиме 29-33 градуси тепла. Проте вже на вихідних, в суботу і неділю відбудеться послаблення спеки.

Погода 24 червня супроводжуватиметься короткочасними дощами у західних і південних областях, на Житомирщині та Вінниччині. А на решті території переважатиме суха погода.

У Києві температура повітря прогріється до + 34 градусів на вечір Наталія Діденко обіцяє невеликих марки і дощик.

Проте вже на вихідних, в суботу і неділю, на всій території країни, окрім сходу України, Дніпропетровщини та Запоріжжя спека спаде. Це станеться внаслідок атмосферного фронту, який надійде із західної Європи та принесе дощі.

Наталка Діденко зазвичай показує погодні та температурні карти, якими ілюструє свої прогнози. Цей раз не став винятком, та ще й на додачу, цікавим українцям Наталка Діденко розмістила карти температури поверхні води:

Варто зазначити, що в Укргідрометцентрі обіцяють грози на Львівщині, Рівненщині та Волині. А також за даними синоптиків, весь південь також проходитимуть грози.

Крім того, синоптики попереджають про пожежну небезпеку 24-25 червня. У західних, північних, східних, Вінницькій та Полтавській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки, – повідомили експерти.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Залишилось не довго: Синоптик Діденко назвала дату, коли відступить спека +35 – цього слід очікувати вже на прикінці..