45 хв тому! Накінець сяде – Киву накрили. Бондаренко в iстeрицi – у в’язницю “гнuдa”, 0П3Ж тpяcе. Крaх

Хто такий Ілля Кива, напевно, прекрасно знає кожен українець. Скандал за скандалом – десертація, образи журналістів, насильство, бійки, пікантні скандали, скликання тітушок за 250 гривень та інші.

Але повз увагу суспільства пройшло останнє інтерв’ю цього унікума, і не аби кому, а самій скандальній регіоналці Олені Бондаренко!

Так що ж він їй сказав? Радикально змінив свій політичний вектор Ілля Кива в останньому інтерв’ю.

А зазначив він наступне. Протести на Майдані розвивалися за чітко налагодженою схемою.

Політик, який зараз в складі в партії ОПЗЖ, сім років тому сам брав активну участь в протестах на Майдані. Проте через сім років він дав оцінку тим подіям, але очевидно що вже зовсім з іншої проросійської, проплаченої сторони.

“ВЕСЬ МАЙДАН РОЗВИВАВСЯ ПО ЧІТКО НАЛАГОДЖЕНІЙ ПРОГРАМІ: КОЛИ ПОТРІБНО БУЛО ПІДНЯТИ ГРАДУС, КОГОСЬ УБИВАЛИ, КОЛИ ПОТРІБНО БУЛО ВИГРАТИ ЧАС, ПОПУСКАЛИ, І ТИ ПАМ’ЯТАЄШ ОСЬ ЦІ ХВИЛІ, А Я ПРОСТО В ЦИХ ХВИЛЯХ БРАВ УЧАСТЬ … Я СВОЇМ ЖИТТЯМ ГОТОВИЙ БУВ ВІДДАТИ “, – ЗГАДАВ КІВА ПОДІЇ 2013-2014 РР., ЯКІ ВІДБУВАЛИСЯ В КИЄВІ.

Політик, який брав участь в протестах, уточнив:

“НАРОДНИЙ ГНІВ – ЦЕ ВСЕ КОНТРОЛЮЄТЬСЯ. ЗНАЄШ, ЯК Я НАЗИВАЮ? КОНТРОЛЬОВАНИЙ ХАОС. ОСЬ ЩО СЬОГОДНІ ВІДБУВАЄТЬСЯ З МОЄЮ КРАЇНОЮ. І СЛАВА БОГУ, ЩО Я ПІДНЯВСЯ І ПОБАЧИВ. І ЗМІГ ПО-ІНШОМУ ОЦІНИТИ ТІ ПРОЦЕСИ, В ЯКИХ Я БРАВ УЧАСТЬ ” – ДОДАВ ВІН.

Варто підкреслити, що ще у 2017 році, Кива звертався до Бондаренко, зовсім в іншому тоні, зазначаючи наступне:

“Я ЗАРАЗ ЗВЕРТАЮСЯ ДО ОЛЕНИ БОНДАРЕНКО, ЯКА, МОЖЛИВО, ЗМІНИТЬ СВОЄ СТАВЛЕННЯ ДО ПОДІЙ, ЯКІ ВІДБУВАЛИСЬ І ВІДБУВАЮТЬСЯ В КРАЇНІ. ЛЄНА, ПОДИВИСЯ ЦЮ КАРТИНУ, ВОНА ДУЖЕ ВАЖЛИВА ДЛЯ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ. ЯКЩО ТИ ВВАЖАЄШ СЕБЕ УКРАЇНКОЮ, ТИ ЗРОЗУМІЄШ, ЩО В НАШІЙ КРАЇНІ Є ТІ ЧОЛОВІКИ, УКРАЇНЦІ, ЯКІ БУДУТЬ ОХОРОНЯТИ І ТЕБЕ, КОЛИ ТИ ПОТРАПИШ У РУКИ МОСКОВИТІВ, КОЛИ ВОНИ ТЕБЕ ПОЧНУТЬ ГВАЛТУВАТИ. Я СТО ВІДСОТКІВ ГОВОРЮ, ЯК ЧОЛОВІК, БУДУ ТЕБЕ ЗАХИЩАТИ. ХОЧ В ТЕБЕ І Є СВІДОМІСТЬ ВАТНІЦИ, ТИ НАРОДИЛАСЯ НА МОЇЙ ЗЕМЛІ, І Я ТЕБЕ ВВАЖАЮ ТІЄЮ ЖІНКОЮ, ЯКУ Я ПОВИНЕН ЗАХИЩАТИ “, – СКАЗАВ КІВА.

То як це Ватніца стала для Киви авторитетом та інтервюєром тепер? Хоча що взяти із людини, яка двох слів до купи зв’язати не може, або ж зв’язує їх за гроші.

До слова, після Майдану Кива знаходився в складі «Правого сектора» і тісно спілкувався з Геращенко, Білецьким, Ярошем. При цьому він популяризував сайт «Миротворець». Зараз же політик перебуває по інший бік барикад.

На питання, істерички Бондаренко, чи є у нього почуття провини перед людьми зі списку «Миротворець», Кива без зволікань відповів, що йому соромно.

– ПОКИ ПРИ ВЛАДІ ПЕРЕБУВАЮТЬ ТАКІ ЛЮДИ, ЯК ГЕРАЩЕНКО, САЙТ НЕ ЗАКРИЮТЬ. Я РОЗУМІЮ, ЩО ЦЕ ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ. І МЕНІ НЕПРИЄМНО, ЩО Я БУВ ЧАСТИНОЮ ЦЬОГО ПРОЦЕСУ, – ПІДКРЕСЛИВ ВІН.

При цьому Кива зазначив, що натиснути на людей при владі, щоб змінити ситуацію, – можна, але законного результату не буде.

– ЦЕ БУДУТЬ ТОРГИ, АЛЕ НЕ ЗАКОН, – ДОДАВ ЦЕЙ НАРОДНИЙ ОБРАНЕЦЬ.

А ви за сайт Миротворець чи ні? Ми однозначно так. І як зазначав сам Рабінович декілька днів тому : “Гнида, буде сидіти”, киваючи в сторону Потураєва. Ой, здається нам ” нешановне” ОПЗЖ, що можливо згодом сидіти будуть саме представники вашої політичної сили.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 хв тому! Накінець сяде – Киву накрили. Бондаренко в iстeрицi – у в’язницю “гнuдa”, 0П3Ж тpяcе. Крaх