Депутати фракції Порошенка оголосили бойкот «1 + 1»: в «ЄС» вимагають канал виконати їхні умови

Фракція “євросолідарності” оголосила бойкот каналу “1 + 1”, вимагаючи вибачень перед Іриною Геращенко.

Депутати фракції “ЄС” Петра Порошенко оголосили бойкот каналу “1 + 1”, про що заявили під час брифінгу в Парламенті сьогодні вдень. Про це повідомляють інформаційні агентства, цитуючи заяву партії, опубліковане на офіційній сторінці: політичної сили.

У Порошенка підкреслили, що рішення припинити співпрацю з журналістами телеканалу пов’язано зі скандалом, який стався в прямому ефірі між депутатом Іриною Геращенко та ведучою ток-шоу “Право на Владу” Наталією Мосейчук.

В ході ефіру обговорювалися опубліковані перехоплення телефонних розмов Віктора Медведчука про обмін полоненими з ОРДЛО. В ході ефіру між депутатом і телеведучої виник конфлікт, фрагмент ефіру якого потрапив в Інтернет. Геращенко висунула звинувачення на адресу роботи телеканалу (канал нібито ігнорує тему обміну заручників) та запропонувала перерахувати 25% зарплати всіх співробітників “1 + 1” за місяць на закупівлю квартир солдатам ВСУ.

Мосейчук назвала пропозицію маніпуляцією і “свинства”.

“Але в даному випадку Ви навіть не обманюєте, Ірина, Ви брешете”, – сказала Мосейчук.

В “ЄС” ефір програми назвали “ганебним дійством” і оголосили бойкот телеканалу, чекаючи вибачень перед Геращенко. Більш того, ефір ток-шоу з обговоренням плівок Медведчук назвали інформаційною атакою особисто на Порошенко. Депутати обіцяють бойкотувати журналістів “1 + 1” до тих пір, поки вибачень не будуть принесені.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Депутати фракції Порошенка оголосили бойкот «1 + 1»: в «ЄС» вимагають канал виконати їхні умови