Кажуть, що Весь Кремль і особисто Путін в шоці від цієї події: Покажіть це відео всім, хто вважає, що Донеччина хоче в Росію…

“Такого в Маріуполі не було давно”, – жителі розповіли про сплеск українського патріотизму в місті

Жителі Маріуполя аплодували ЗСУ, підспівуючи. “Одна Єдина Соборна Україна”, – кричали люди.

В Інтернеті з’явилося нове відео вітання жителів Маріуполя на адресу солдатів української армії під час параду на честь  7-ї річниці визволення  міста  від “ДНР” . Відео опублікував офіцер української армії Олександр Коліма на своїй сторінці в соціальній мережі  Twitter .

Очевидці повідомляють, що такої кількості молоді та пересічних жителів міста з українською символікою вони не бачили давно.

На відео від одного з очевидців люди кричать “Дякуємо!” і “Слава!”, аплодуючи колоні марширують військових.


Журналісти  відзначають , що з ранку в місті відбувся  Марш українських сил , в рамках якого звичайні жителі міста пройшли колоною в складі близько 3000 чоловік центральними вулицями Маріуполя. Далі марш підхопили військові: парадом по проспекту Миру пройшлися підрозділи полку “Азов”, Нацгвардії, морської піхоти ВСУ, прикордонників, ГСЧС, Національної поліції і курсанти Донецького юридичного університету.

Брало військовий парад керівництво Нацгвардії.

Примітно, що в місто приїхав відомий журналіст і телеведучий Дмитро Гордон, якого помітили на параді і вулицях Маріуполя.

Нагадаємо, по центральному проспекту Маріуполя сьогодні  проїхали  потужні “Дозор”, “Козак”, “Спартан”, БТРи та інша бронетехніка. А жителі прифронтового міста  вітали  бійців ВСУ словами: “Слава Україні! Героям слава!”

Російський пропагандист Олександр Коц  розкритикував  святкування визволення Маріуполя, заявивши, що нібито для ЗСУ це була занадто легка операція. Користувачі нагадали Коцу про військові операції російських військових, коли рахунок жертв серед мирного населення йшов на десятки тисяч чоловік.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кажуть, що Весь Кремль і особисто Путін в шоці від цієї події: Покажіть це відео всім, хто вважає, що Донеччина хоче в Росію…