Всіх до уваги! Пасажир помер в потязі Рахів-Київ через те, що на верхній полиці де він спав не скористався ременями безпеки і злетів

Хлопцю було всього 28 років.

У ніч проти суботи, 12 червня, у потягу № 358 Рахів – Київ помер 28-річний пасажир. 

Про це повідомила пресслужба “Укрзалізниці”.

За попередньою інформацією, пасажир близько 03:00 впав з верхньої полиці. Про випадок він розповів дружині та сказав, що почувається добре. Утім, ближче до ранку його самопочуття погіршилося. Провідники викликали швидку на найближчу станцію – до Фастова. Утім, медики зафіксували смерть чоловіка. 

Лікарі не виявили забоїв на тілі загиблого. Зазначається, що полиця, з якої впав пасажир була облаштована ременями безпеки. Утім, пасажир ними не скористався.

Як повідомлялося, поблизу міста Броди Львівської області потяг на смерть збив 23-річного хлопця. Потяг Івано-Франківськ – Київ о 3:45 збив молодика, який лежав на коліях. Від отриманих травм потерпілий помер на місці трагедії.  Правоохоронці встановили особу загиблого. Це – 23-річний житель Золочівського району Львівської області. 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Всіх до уваги! Пасажир помер в потязі Рахів-Київ через те, що на верхній полиці де він спав не скористався ременями безпеки і злетів