ЇЇ фільми обожнювали всі: годину тому зупинилося серце золушки з «Три горішка для Попелюшки»

У Чехії 9 червня померла виконавиця головної ролі у фільмі “Три горішки для Попелюшки”, чеська кіно- і театральна актриса Лібуше Шафранкова. Про її смерть 9 червня повідомило видання CNN Prima News із посиланням на сина актриси Йозефа Абрама.У публікації наголошують, що кілька років тому в актриси діагностували рак легенів. За два дні до смерті Шафранковій виповнилося 68 років.

Як повідомляє CNN Prima News, 9 червня не стало чеської актриси Лібуше Шафранкова, яка зіграла головну роль у знаменитому фільмі 1973 року.

Актриса померла на 68-му році життя. Як стало відомо, з 2014 року вона боролася з раком легенів, хоча перші серйозні проблеми зі здоров’ям у неї з’явилися в 2009 році. При цьому точна причина смерті зірки не розкривається

Лібуше Шафранкова народилася Чехії. Там же вона закінчила театральне училище. Саме роль в казці принесла їй всенародну любов, хоча до Попелюшки у актриси були й інші успішні ролі. Шафранкова також знімалася в таких стрічках, як «Русалочка»,»Свято пролісків».

У Лібуше і її чоловіка Йозефа Абргама є син Йозеф Абргам-молодший, який став продюсером. Сама ж актриса воліла вести непублічне життя.

Раніше ми писали, що відомий радянський і російський актор Фылымон Сергєєв був знайдений мертвим у своїй квартирі. Сергєєв пішов з життя у віці 79 років, не доживши до 80-річчя всього два місяці.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ЇЇ фільми обожнювали всі: годину тому зупинилося серце золушки з «Три горішка для Попелюшки»