Пyтiн -Зeлeнськoмy: “Замість того щоб витрачати всі ці гроші на армію, Ви б краще зайнялися покращенням життя людей”

Глава Кремля вважає, що Київ повинен витрачати гроші не на утримання армії, а на “поліпшення життя людей”.

Президент Росії Володимир Путін зробив нову заяву на адресу України, в якому закликав владу країни “займатися поліпшенням життя людей”.

Про це повідомляє РІА “Новости”

Ці слова Путін виголосив на недавньому Міжнародному економічному форумі в Санкт-Петербурзі. За словами глави Кремля, офіційний Київ повинен витрачати гроші не на утримання Збройних сил України, а на “поліпшення життя людей і підйом економіки”. Про те, що Україна змушена поряд з вирішенням економічних проблем оборонятися від “повзучої” анексії своїх територій з боку Росії, Путін не згадав.

“Потрібна добра воля не для того, щоб брати гроші і витрачати їх на утримання армії і націлювати її на рішення силовим способом проблем Донбасу. Потрібно економіку піднімати, з людьми працювати”, – повторив свої тези Путін.

У той же час народний депутат України Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook пише: “Якби Путін не почав війну з Україною, що не анексував Крим і не рушив на Донбас, Росію б не виключили з” Великої вісімки “, проти цієї країни не були б введені санкції, а Путіна б не називали “вбивцею” і не зневажали б по всьому світу “.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пyтiн -Зeлeнськoмy: “Замість того щоб витрачати всі ці гроші на армію, Ви б краще зайнялися покращенням життя людей”