“Хто ти такий, я не дозволю, щоб мене робили де**лoм” Данілов ж0рcткo влiпuв Ляшку в прямому ефірі (Відео)

Секретар РНБО Олексій Данілов і колишній нардеп, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко посперечалися про геополітику, відповідальність Німеччини і Франції за російську агресію проти України та окупацію Криму, при цьому опоненти емоційно обмінялися “люб’язностями”.

Перепалка сталася в прямому ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера

Ляшко піддав критиці слова Данілова про те, що Франція і Німеччина повинні нести відповідальність за що, що Україна та Грузія не отримали програму План дій щодо членства в НАТО в 2008 році. Екс-депутат угледів у цьому диверсію.

“Олексій, я звертаюся до вас. Ви людина авторитетна, шановна. Але іноді краще мовчати. Сьогодні ви зробили дуже контраверсійну заяву, яка на мою думку шкодить національним інтересам України. Ви звинуватили наших партнерів – Німеччину і Францію – в тому, що вони винні в російській агресії. У вас не Путін винен…”- звернувся Ляшко до секретаря РНБО.

Також політик влаштував екскурс в історію, і розповів, що в 1918 році Україна втратила державність, тому що тодішні світові держави не підтримали УНР.

“Якщо ви сьогодні будете розкидатися союзниками, звинувачуючи їх, і ми залишимося сам на сам з Росією – це дорога до втрати державності”, – застеріг Ляшко.

Також він закликав Данілова “не займатися популізмом і піаром”, “з друзів не робити ворогів”, і додав, що “іноді краще мовчати, або просто випити, ніж що-небудь молоти”.

Данілов, своєю чергою, підтвердив раніше озвучені ним на брифінгу докори щодо позицій Парижа і Берліна стосовно ПДЧ по НАТО для Києва і Тбілісі, поклавши на країни ЄС певну відповідальність на подальшу окупацію Росією територій Грузії в 2008 і України в 2014 роках.

“Я вам нагадаю історію – ви великий історик, що коли в 1937 році почали приховувати діяльність одного діяча, це закінчилося 1 вересня 1939 року. Ви це хочете? Такого не буде. Друзі, в сучасному світі нічого не потрібно приховувати. Все потрібно викладати на стіл. Тому що стурбованість німців і французів ситуацією в Україні триває вже 7 років. 7 років триває Мінський процес, закінченню якого немає кінця, а триває війна…” – розповів секретар РНБО.

Ляшко розкритикував такі заяви ще емоційніше, і закликав “головою думати, коли таке говорити”.

“Це життя наших людей. Українці гинуть на фронті через ваші дебільні заяви!”- вигукнув колишній нардеп.

Данілов відреагував на випад Ляшка, пригрозивши продовжити розмову вже не на камери.

“Ще раз ви мені зробите таке зауваження – ми вийдемо з вами за ефір. Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом, (говорили) про дебільні заяви. Це ви будете там у Верховній Раді у себе репетувати, сіно їсти чи що ви там робили”, – відповів секретар РНБО.

Дивитись відео з 2:24:00

Раніше в Міноборони повідомили, що Україна отримає оновлений пакет Цілей партнерства з НАТО. Пакет міститиме завдання, які Україна має виконати до 2025 року.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Хто ти такий, я не дозволю, щоб мене робили де**лoм” Данілов ж0рcткo влiпuв Ляшку в прямому ефірі (Відео)