Пiдлeтiв, лiквiдyвaв вoрoгa і швидко зник: в Мeрeжy пoтрaпилo вiдеo нiчнoгo yдaрy дрoнa ЗCУ по пoзицiях нaймaнцiв РФ

Українська армія розбила позицію так званих “народних міліцій” “Л / ДНР” на Донбасі. Відео оприлюднив на своєму акаунті в  Facebook відомий український волонтер Роман Доник,

У ролику імовірно дрон ВСУ вночі підлітає до позиції російських найманців і скидає на неї два снаряда. Видно два потужні вибухи, які, очевидно, повністю розгромили вогневу точку “Л / ДНР”. ” Іноді російським бойовикам на фронті починає здаватися, що страх одного політика в Києві паралізував все ЗСУ. І можна безкарно нахабніти.

До таких ночами приходить бабайка. Точніше прилітає “, – прокоментував ролик Доник. Він не уточнив, на якій ділянці фронту було завдано удару, а також коли це сталося. Відомо тільки, що безпілотник військові отримали від волонтерів. ” Будь-яке збіг із загиблими російськими найманцями, всього лише збіг “, – констатував Доник.

Примітно, що 28 травня штаб ООС  повідомив про скидання російським безпілотником кількох пострілів ВОГ-17 на позицію ВСУ в районі Гранітного. Обійшлося без втрат.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пiдлeтiв, лiквiдyвaв вoрoгa і швидко зник: в Мeрeжy пoтрaпилo вiдеo нiчнoгo yдaрy дрoнa ЗCУ по пoзицiях нaймaнцiв РФ