Лукашенко б’ється в істериці: Кремль дав задню і втік з поля бою кинувши Білорусь – блеф Путіна не пройшов

Повітряне протистояння з Європою через Білорусі обернулося “поразкою” Кремля. Блеф не спрацював, запевняє Кирило Сазонов.

Після історії з захопленням літака режимом самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка Кремль спробував встати на захист союзника. Однак блеф не спрацював.

Про це в своєму блозі в facebook. написав відомий український політичний оглядач Кирило Сазонов.

“Повітряне протистояння між Росією і Євросоюзом з питання використання повітряного простору Білорусі закінчується втечею Кремля з поля бою”, – написав експерт.

Він звернув увагу на те, що кілька днів РФ не впускала в свій повітряний простір ті борту, які летіли в обхід Білорусі. Але дуже швидко росіянам довелося здатися. Більш того, російські авіакомпанії самі почали облітати Білорусь по шляху в Європу. Пояснювали вони зміна маршрутів “економією палива”, що не викликає довіри.

“Європейські авіакомпанії не впускають літаки з Білорусі. І самі не літають в повітряному просторі цієї країни. Кремль кілька днів пробував плювати проти вітру і навіть розстібав штани з загрозливим виглядом, але блеф не пройшов. Європейські борту літати в Москву через повітряний простір РБ так і не погодилися “, – зазначив Сазонов.

Він зазначив: через своїх дій Москва зрозуміла, що сама може опинитися в повітряної ізоляції, тому довелося терміново здавати назад, при цьому “кидаючи” союзника Лукашенко.

“Це варто пам’ятати всім, хто намагається вибудувати з Росією міцні відносини. Кинуть”, – констатував блогер.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Лукашенко б’ється в істериці: Кремль дав задню і втік з поля бою кинувши Білорусь – блеф Путіна не пройшов