Вночі Київ підняла на ноги cтрaшнa кaтaстрoфa… Зaгoрiлaся і вuбyхнyлa: У Мережі вже оприлюднили відео з місця мoтoрoшнoї aвaрiї

У Києві на Брест-Литовському шосе у ніч проти понеділка, 24 травня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це з місця події повідомляє “Магнолія-ТВ”.

За попередніми даними, водій вантажівки, який їхав у напрямку метро “Житомирська”, не впорався із керуванням та в’їхав у металевий відбійник.

Фура вилетіла на зустрічну смугу і зіштовхнулася з легковиком. “Від зіткнення легковий автомобіль опинився під тягачем. Після чого пролунав вибух та спалахнула пожежа”, – йдеться у повідомленні.

Скільки людей перебувало в салоні легковика – поки невідомо, на місці працюють рятувальники, а також слідчо-оперативна група. Водія фури госпіталізували.

“Біля понівеченого транспорту лежало бездиханне тіло людини. Деякі очевидці припускають, що це пішохід, який перебігав дорогу та потрапив в автотрощу, – додали автори. – Від Дачної до Чайки рух обмежений”.

Раніше у Хмельницькій області внаслідок аварії загинули четверо осіб, а три автомобілі згоріли. За попередньою інформацією, вантажівка DAF з причепом виїхала на смугу зустрічного руху. Там зіткнулася з мікроавтобусом та легковиком. Причіп фури перекинувся і притиснув “Мерседес” і “Опель”. Внаслідок зіткнення усі три транспортні засоби зайнялися.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вночі Київ підняла на ноги cтрaшнa кaтaстрoфa… Зaгoрiлaся і вuбyхнyлa: У Мережі вже оприлюднили відео з місця мoтoрoшнoї aвaрiї