Кошкіна: “Запам’ятайте мій пост, поки Зеленський президент, до тих пір Петру Порошенку ніколи не буде світити більше президентсво а після терміну тим більше

Соня Кошкіна заявила, що Петро Порошенко більше ніколи не буде українським президентом. Петро Порошенко більше ніколи не очолить Україну. Про це заявила журналістка Соня Кошкіна, коментуючи політичні перспективи Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

За її словами, станом на нинішній день Володимир Зеленський з величезною часткою ймовірності зможе обиратися на другий президентський термін. У телеграм-каналі Кошкіна повідомила , що в разі виявлення бажання Зеленський майже напевно знову стане президентом. При цьому вона не сумнівається, що Порошенко більше не очолить Україну, і це є фактом. “Одне ясно напевно: Порошенко країну точно більше не очолить. Тут не питання симпатії / антипатії, просто факт.

На все свій час. Власне, я це ще ті ж три роки тому говорила. На мене чомусь все злилися і шипіли. Але саме так і сталося – я рідко помиляюся (хоча буває, звичайно, жива людина) ” , – заявила вона. За словами Кошкіній, рейтинг Зеленського буде як і раніше підвищуватися , а закон проти олігархів ще більше збільшить підтримку чинного президента. При цьому вона зазначила, що Офіс президента готує кілька серйозних сюрпризів. “Рейтинг поки як і раніше буде рухатися вгору (на третьому році, так). Подобається комусь чи ні. Історія з олігархами, звичайно, додасть. До речі, їх перелік може виявитися досить несподіваним. Вельми (підозрюю, переліків кілька. І зараз відбуваються розбирання на предмет того, який з них “канонічний”).

Олігархами справа не обмежиться. Ну, а далі подивимося-подивимося. Запам’ятайте, як то кажуть, цей пост ” , – зазначила вона. Нагадаємо, згідно з попереднім опитуванням, за нинішнього президента України Володимира Зеленського були готові проголосувати 28% виборців. Після цього ніяких серйозних політичних кроків він не робив.

До цього повідомлялося, що журналістам вдалося з’ясувати про тенденції, яка незабаром може позбавити серйозних політичних перспектив партію ” ОТЗЖ ” і Віктора Медведчука, що почали втрачати підтримку в своєму базовому регіоні – на Донбасі. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторського.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кошкіна: “Запам’ятайте мій пост, поки Зеленський президент, до тих пір Петру Порошенку ніколи не буде світити більше президентсво а після терміну тим більше