«Я його зразу впізнав …» Янукович молодший об’явився: журналісти виклали сенсаційне ВІДЕ0 в мережу …

Віктор Янукович молодший міг інсценувати свою смерть, щоб позбутися проблем із законом

Віктор Янукович молодший, син колишнього президента України, який загинув 20 березня 2015 році на озері Байкал, скоріше за все, досі живий. Про це свідчать деякі факти, повідомляють ЗМІ.

За інформацією журналістів, прізвища Янукович немає в жодному протоколі російської поліції. Ім’я загиблого на Байкалі – Віктор Давидов. Давидов – це прізвище бабусі Януковича по матері.

Однак і тут нестиковка, оскільки Давидов – уродженець Москви, а Янукович – народився в Єнакієво. До того ж, в Росії не підтвердили офіційно загибель саме сина Януковича. А з церемонії поховання Віктора Януковича молодшого немає ані фото, ані відеоматеріалів. Похорон, який відбувся 23-го березня 2015-го року в Севастополі, був закритим.

Володимир Світличний – українець, який працює в поліції, розповів, що невдовзі після смерті Януковича молодшого троє громадян Росії прибули в Канаду та зняли кімнату в готелі. Пізніше цих же людей зафіксували в автосалоні, де вони купували дорогий автомобіль. Однак після цього їхні паспорти ніде не з’являлися. Один з трьох чоловіків був дуже схожий на загиблого сина екс-президента, кажуть очевидці.

Також Януковича молодшого бачили в кварталі дорогих особняків у Торонто, де він, за словами очевидців, придбав будинок. Один з сусідів бачив нових власників і одразу ж впізнав сина Януковича.

Є свідчення, що Януковича-молодшого бачили в Бразилії. Там його зафіксували камери відеоспостереження на одній з парковок в Ріо-де-Жанейро.

Експерти виявили ряд ознак, за якими можна визначити, чи була смерть людини справжньою, чи її інсценували. Найголовнішою з них є те, що похорон після фіктивної смерті завжди проходить таємно.

Підозріливим є той факт, що інші пасажири авто, яке пішло під лід на Байкалі, живі і навіть “ніг не замочили”.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Я його зразу впізнав …» Янукович молодший об’явився: журналісти виклали сенсаційне ВІДЕ0 в мережу …