“Ми ненавіжім Україну, ідіте в ж****у” Укpaїнкa paзoм зi cвoїми дiтьми викинулa пacпopти пicля вiдмoви у вильoтi з Хapкoвa дo Стaмбулa.

Мешканка Харкова разом з дітьми викинула українські паспорти після відмови в вильоті з другої української столиці в турецьке місто Стамбул. Відповідне відео жінка опублікувала в своєму Instagram в понеділок, 17 травня.

“Пожалійте! Ми сьогодні не полетіли в Стамбул. Ми реально не змогли відлетіти. Ми не змогли полетіти через певні причини українського законодавства – розповіла в відео харків’янка, супроводжуючи свою розповідь нецензурною лайкою.

Вона також додала, що їм довелося два рази за новою купувати квитки. Але полетіти все одно не вдалося. При цьому вона разом зі своїми дітьми викинула в траву паспорти громадян України.

“Україна, йди ти в ж * пу. Пішла ти в ж * пу”, – повторили цей перформанс двоє дітей, що супроводжували цю жінку, і також відправили в траву свої паспорти, долі яких далі залишилася невідомою.

Варто відзначити, що зрозумілою причини, чому їй і дітям було відмовлено у вильоті до Туреччини в відео названо не було.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Ми ненавіжім Україну, ідіте в ж****у” Укpaїнкa paзoм зi cвoїми дiтьми викинулa пacпopти пicля вiдмoви у вильoтi з Хapкoвa дo Стaмбулa.