Він взагалі нормальний??? “Увійде Україна Росія і Білорусь”: Пyтiн вже не приховуючи відкрито заявив, що Укpаїна має бути в..

У Санкт-Петербурзі  Путін підтвердив плани на воскресіння імперії. Увійти в неї, за його задумом, повинні, крім РФ, Україна і Білорусь передає ” Діалог.UA “.

Щоб аргументувати свої імперські устремління, російський лідер традиційно спотворив історію.

“Я вважаю, що білоруси, росіяни та українці – єдиний народ”, – повторив агресор своє улюблене заяву.

Він видав, що спочатку “не було ніякої України”, а її нібито придумали країни Заходу перед Першою світовою війною, щоб знищити Росію.

“Почали розвивати ідею української ідентичності, розхитуючи свого потенційного супротивника, намагалися його розділити, щось від нього віддерти”, – заявив узурпатор.

Він також додав, що відноситься “з розумінням і повагою” до української ідентичності, яка, згідно з його версією історії, була сформована штучно.

«Свого часу не було ніякої України. Коли Запорізька Січувійшла до складу Російської імперії, вони ж не входили якукраїнці, а як російські. Там визначалося що? Історія, мова,віра, релігія. І все вважали себе росіянами. Потім з розвиткомУкраїна вона формувалася на околиці імперії. близькість доєвропейській культурі, і католицькому світу, часткове входженняцих територій в католицьку Польщу у частини населеннясформувало бажання ближче бути до тієї частини Європи. цілкомзаконне бажання, насправді, нічого тут немаєпоганого », – заявив Путін.

Така цинічна заява очільника Кремля не залишилася без уваги українського сегменту користувачів, які гнівно відреагували на таку заяву Путіна:

“Він взагалі нормальний?”;

“Цього ніколи не буде…”;

“Хотеть, не вредно, вредно не хотеть.Дулю тобі з маком, що до України”; . і.т.д…

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть свою позицію в коментарях до посту! Для нас це дуже важливо!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Він взагалі нормальний??? “Увійде Україна Росія і Білорусь”: Пyтiн вже не приховуючи відкрито заявив, що Укpаїна має бути в..