Пасажири вистрибували на ходу, молилися і плакали: автобус з українцями спалахнув як сірник під час руху (Відео+фото)

В одному з районів України пожежні дивом врятували людей з загорівся пасажирського автобуса

Про те, що у Львівській області фахівці ГСЧС України успішно погасили вогнище загоряння в рейсовому автобусі «Mersedes IRIZAR», на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, інформує прес-служба ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівської області .

Зокрема, в неділю, 16 травня, близько п’ятої години ранку, в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення, що в Стрийському районі, поблизу від села Розвадів, на автомобільній трасі горить пасажирський рейсовий автобус «Mersedes IRIZAR».На місце надзвичайно ситуації відразу ж були відправлені фахівці з дев’ятнадцятої державної пожежно-рятувальної частини населеного пункту Миколаїв і з одинадцятої державної пожежно-рятувальної частини міста Новий Розділ. Через 15 хвилин після дзвінка, о 5 годині 25 хвилин ранку, пожежа була спочатку локалізована, а вже до 5 години 36 хвилинам повністю загасили.

Вогняною стихією був частково знищений руховий відсік, 27 пасажирських сидінь, знищена обшивка салону автобуса на площі 18 квадратних метрів та пошкоджено зовнішнє покриття автобуса на аналогічній площі. До ліквідації, мало не стала трагедією ситуації, було залучено дев’ять чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки.

Відзначимо, що в згорілому автобусі їхало 20 пасажирів і 2 водії, і тільки завдяки оперативним діям рятувальників, в результаті пожежі ніхто з них не постраждав. На даний момент всі причини і обставини даної події, що викликали загоряння, встановлюються.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пасажири вистрибували на ходу, молилися і плакали: автобус з українцями спалахнув як сірник під час руху (Відео+фото)