25хв назад на Донбасі на своїх же мінах пiдiрвaлиcя російські вiйcькoвi: розвідка ЗСУ повідомила про втрати і зaгибeль командира

Російські військові зазнають втрат на окупованій частині Донбасу: за минулу добу загинули і були поранені щонайменше 10 військових. При цьому розвідка змогла дізнатися, що в результаті підриву невстановленого вибухового пристрою, ймовірно, загинув заступник командира бригади “ЛНР” по озброєнню

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter повідомив офіцер розвідки української армії Сергій Нещадим.

За його даними, протягом доби російські окупаційні війська понесли санітарні та безповоротні втрати: внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої (швидше за все, на власних мінах) загинув бойовик 11-го полку першого армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації.

11-ий ОМСП ОРДО воює під Донецьком, пункт постійної дислокації знаходиться в сусідній Макіївці.

Також внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої в суботу загинули двоє найманців четвертої окремої мотострілкової бригади другого АК Збройних сил РФ (воює в районі траси Бахмутка, місце постійної дислокації знаходиться в окупованому Алчевську).

Плюс поранені троє найманців 4-ої бригади “ЛНР”, в тому числі заступник командира бригади з озброєння.

Додаткові втрати після підриву НВП були зафіксовані на території окупованої частини Луганської області, де поранення різного ступеня тяжкості отримали троє бойовиків другий омсбр “ЛНР”. Бригада воює уздовж Сіверського Дінця, пункт постійної дислокації знаходиться в окупованому Луганську.

Крім того, через необережне поводження зі зброєю поранено і найманець 11-го ОМСП ОРДО.

За даними розвідки, в лікарні на окупованій території загинув один з російських найманців, який отримав поранення в минулу п’ятницю.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25хв назад на Донбасі на своїх же мінах пiдiрвaлиcя російські вiйcькoвi: розвідка ЗСУ повідомила про втрати і зaгибeль командира