Ось все і сплuвло! Генерал розвідки розповів всю правду про Пyтiна (ВІДЕО)

Путін ще під час служби в розвідці погано ставився до українців і закладав колег.

Експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант ВАСИЛЬ БОГДАН описав для «Апострофа» політико-психологічний портрет президента Росії, колишнього КДБіста й розвідника Володимира Путіна як головного винуватця агресії РФ проти України.

Днями я бачив програму на українському каналі, де бралися намалювати політико-психологічний портрет Володимира Путіна, але, як на мене, у цій спробі він виглядав надто привабливо. Я не побачив якихось об’єктивно негативних рис, які мали би формувати в українського громадянина (саме громадянина, а не мешканця) об’єктивну оцінку цієї особи. Його зобразили як сильного мачо, але де ж усі речі, пов’язані з агресивною зовнішньою політикою, вадами особистого життя, тим, що він був пов’язаний із наркобізнесом та є вихованцем криміналітету?

Якщо говорити про Володимира Путіна, то я вважаю його особистим ворогом.

Нас майже одночасно зарахували на роботу до Комітету державної безпеки СРСР, ми працювали в розвідці. Я маю друзів та колег, які працювали разом із ним у Німецькій Демократичній Республіці. Ще тоді вони звертали увагу на його дріб’язковість, на те, що він займався нашіптуванням, «закладав», коли хлопці дозволяли собі якісь невеличкі вольності, висловлювання, проявляли недисциплінованість. Про ці речі одразу дізнавалися відповідні керівники, й усі показували пальцями на товариша Путіна. Відзначали ще один момент: певною мірою упереджене ставлення до вихідців із України, отже все це спостерігалося вже тоді.

Він пройшов школу у системі спецслужб Радянського Союзу, займав високі посади вже у незалежній Росії. Я підкреслюю – у незалежній Росії. Тамтешня пропаганда постійно спекулює словами «незалежная Украина». Так от, у 1991 році незалежність отримали і Україна, і Російська Федерація, адже остання теж перебувала в складі Радянського Союзу й не існувала як окремий міжнародний суб’єкт. Як відомо, Росія першою ухвалила постанову про суверенітет, а потім вже була й Україна. Тож саме Росія й тамтешні націонал-шовіністи та імперіалісти почали розвал СРСР. Вони намагалися відновити свою незалежність, але хотіли зробити ще в масштабах Радянського Союзу.

Більше того, вже два-три роки тому Путін говорив про необхідність відновлення «історичної справедливості», яка була зруйнована після Першої світової війни, коли відійшли і Фінляндія, і Польща…

Тож вони повинні усвідомлювати: якщо Росію не спинити, то вона піде далі, й то дуже далеко. А там, як ви знаєте, вже й Аляска продавалася Росією за смішні гроші лише на 100 років. Ідеологічне і пропагандистське підґрунтя готується для того, щоб промити мізки власному народові й сформувати відповідну думку у світової спільноти.

Хто такий Путін, на моє переконання? Путін – це пахан пітерської шпани зі світоглядом підполковника КДБ і російського націонал-шовініста-держиморди. Оце в моєму розумінні той Путін, який себе декларує такою агресивною експансивною поведінкою. Колись ми працювали в одній системі, й під час перетворення республік на самостійні суб’єкти між їхніми спецслужбами була укладена угода не працювати одна проти одної. Єдиною спецслужбою Росії, яка з цим не погодилася, була військова розвідка. Вони прислали нам, в Україну, телеграму про те, що залишаються вірними ідеалам СРСР і так далі.

Менше з тим я вважаю Путіна людиною, яка зрадила всі ці домовленості й братські стосунки, які існували тоді між нашими народами незалежно від комуністичної влади (хай як критично ми б не ставилися до цього вислову сьогодні). У цьому контексті я вважаю його зрадником, який відкинув усі гуманістичні й навіть слов’янофільські ідеали, які певною мірою були властиві нашим відносинам, фактично розв’язав агресію, маючи на меті відновити сучасну Росію не лише в межах Радянського Союзу, а й царської Росії.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ось все і сплuвло! Генерал розвідки розповів всю правду про Пyтiна (ВІДЕО)