Цього ніхто і не помітив: Підозрюваний у вбuвстві Марійки під час похоpону дівчинки біля ї труни стояв і …

У маленьку білосніжну труну односельці вкладали іграшки. Ховали Машу з квартири в двоповерхівці, де вона жила з матір’ю і братом. Після відспівування труну винесли у двір. Кілька хвилин прощання – і процесія відправилась на кладовище. Перед цим труну з тілом дівчинки проносять навколо селища-зупинки робили там, де Маша любила грати і біля школи, передає “uanews.world“.

Похорон не обійшовся без інциденту – в той самий момент, коли жертву вбивства відспівував священик, в щасливому намагався накласти на себе руки місцевий житель. Чоловік порізав собі вени, але залишився живий. Йому вчасно викликали “швидку” і надали допомогу.

У відділі комунікації ГУНП дану інформацію підтвердили. Самогубство хотів вчинити раніше судимий, причому за згвалтування.

І нібито даний чоловік відвідав похорон і побував у квартирі, де стояла труна з тілом дитини. Повернувшись же додому, в одній з двоповерхівок, взявся за лезо.

Інформація на даний момент з’ясовується, слідство триває.

Раніше ми писали, що на Херсонщині знайшли тіло 7-річної Маші Борисової, яка зникла 7 березня

У соцмережі вказують на дивацтва в розслідуванні вбивства.

Так, Назар Приходько в Facebook пише, що коли Маша пропала, вона гуляла зі старшим братом, який по поверненню додому не зміг пояснити, куди поділася сестра.

“Перше що мене насторожило в цій історії-брат. Як це 10-річна дитина не може пояснити, куди поділася сестра, а? А тут і мати каже, що її немає в селі … Ну ок, візьмемо за основу викрадення: якщо сліди Марії обриваються на зупинці, значить її посадили в машину. Враховуючи те, де її знайшли-то викрадачем може бути односельчанин, якому дівчинка довіряла і якого знала”, – пише Приходько.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цього ніхто і не помітив: Підозрюваний у вбuвстві Марійки під час похоpону дівчинки біля ї труни стояв і …