15 хвилин назад! Усик вперше “врізав” -Марченко в істериці,обман викрито. Це війна – Медведчук все

Український боксер Олександр Усик заявив, що не брав участі у зйомках фільму Оксани Марченко “Паломниця”.

Про це заявив сам спортсмен в інтерв’ю “Правда ТУТ Львів”. За його словами, в стрічці було використано старі кадри його спілкування з дружиною Віктора Медведчука.

“Я не знімався у фільмі Оксани Марченко. Це просто дурня якась вийшла. Це відео було записано десь рік чи більше тому. Мені запропонували поговорити з Оксаною. Вона знімала фільм про Лавру. Я сказав, що не хочу з нею говорити. Але монахи сказали, що краще за мене цього ніхто не зробить. У підсумку я погодився. Це є інформаційна війна. Коли комусь погано, вони обдурюють. Я вже задовбався мовчати і миритися з тим, коли люди так роблять”, – сказав Усик.

Відзначимо, що політичні амбіції дружини Віктора Медведчука доволі влучно прокоментував журналіст Олексій Братущак у своєму блозі для видання “Українська правда”. Передаємо позицію автора в оригіналі.

7 років українців лякають Путіним і кумом Путіна. Тепер з’явилася ще одна страшилка – кума Путіна. Оксана Марченко пішла в політику.

Медведчуківські “експерти” на Ютуб каналах переконують, що Марченко буде конкурувати із самим Зеленським. У Зеленського з цього просто сміються.

Сміються і в ОПЗЖ з того, що вона складе конкуренцію Бойку на президентських виборах.

Старт політичної кар’єри Марченко співпав з прем’єрою її фільму “Паломниця”. Це далеко не серіал “Слуга народу”. Ну хіба що з куми Путіна хочуть створити образ “Діви Ксенії”. Бо те, що показують у фільмі звичайному виборцю на голову не налазить.

Ну і ще Марченко нагадала Люсю Янукович. Та розповідала про “наколоті апельсинки” на Майдані, а кума Путіна – про якісь чіпи і інопланетян.

Коротше, дивний старт нового політика. Розповідати про “просту родину” і показувати антураж власних хоромів… “Варто бути щонайменше щирою”, – радить Олексій Мустафін.

І тут треба додати: щирою варто бути не лише кумі Путіна, а й куму Путіна. Спочатку Медведчук переписав бізнес на дружину, про який вона ані слова не каже. А тепер, здається, ще й свої політичні провали спробує скинути на дружину…

Варто відзначити, що за матеріалами “Детектор Медіа” дійсно складається враження про те, що телеканали Віктора Медведчука просувають наративи про успішність кандидатури Оксани Марченко як мало не головної конкурентки Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Телеканали «Інтер» та Перший незалежний на минулому тижні посилено просували Оксану Марченко — дружину голови політради «Опозиційної платформи — За життя» Віктора Медведчука, яка оголосила про старт власної політичної кар’єри. В новинах «Інтера» з 2 березня про неї щодня згадували як про «журналістку і громадську діячку. Про це йдеться в моніторингу щоденних теленовин за 1—6 березня 2021 року.

У новинах «Інтера» використовували уривки півторагодинного інтерв’ю, опублікованого на ютуб-каналі Першого незалежного — каналу, що виник на місці закритих каналів Медведчука. Втім на джерело відеоматеріалу «Інтер» не посилався.

2 березня ведуча «Інтера» Наталія Бєлишева оголосила, що Марченко поділилась своїми політичними планами, хоче бути «мироносицею» і боротись за мир. «Я не знаю, як швидко я зможу це зробити. Але я буду допомагати своєму чоловікові, щоб це відбулося якнайшвидше», — цитують новини «Інтера» Оксану Марченко.

Наступного дня з того ж виступу взяли фрагмент про потребу партійної дисципліни і побудови сильної партії. 4 березня глядачів повідомили, що Оксану Марченко «очень сильно тревожит вырубка лесов». А 5 березня вона говорила про потребу забезпечити домівками всіх нужденних.

Того ж дня на Першому незалежному, а 6 березня на «Інтері» анонсували фільм Оксани Марченко «Паломниця».

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 хвилин назад! Усик вперше “врізав” -Марченко в істериці,обман викрито. Це війна – Медведчук все