Такого ще світ не бачив! 8-річна українка завела стосунки з 13-річним: в мережі скандал (ФОТО)

В Україні розгорівся скандал через стосунки 8-річної моделі з Києва Мілани Маханець і 13-річного блогера Паші Пая.

Так, діти показують у мережі відверті обійми й поцілунки, через що користувачі обурюються.

Свій роман зі старшим на 5 років хлопцем підтвердила сама Мілана у своїх Instagram-сторіз. Дівчинка часто ділиться з шанувальниками знімками, на яких показує, як вони з Пашею проводять час разом (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

«Ми почали зустрічатися з Пашею. Так, це правда», – заявила вона.

До речі, мати дівчинки Дарина Маханець повністю підтримує доньку. Вона каже, що дітей ніхто не змушував зображувати стосунки й у них дійсно кохання. Також вона заявляє, що «це їхнє життя і вони самі розберуться».

Українці в соцмережі Facebook обурилися такою поведінкою дітей і не розуміють, як батьки взагалі допускають таку діяльність. Деякі коментатори закликали позбавити маму 8-річної Мілани батьківських прав.

«Світ збожеволів», «Це ж діти», «Фу», «Стосунки у 8 років? Мати точно ненормальна якась», «Цією так званою «мамою» повинні зайнятися правоохоронні та соціальні служби!», «Таких батьків потрібно позбавляти батьківських прав!», «А що, статтю за розбещення неповнолітніх скасували? Які стосунки у 8 років?», «Жах. Просто немає слів», – написали люди.

Що відомо про дітей:

У Мілани Маханець 480 тисяч підписників в Instagram, у Паші – 30 тисяч. Однак популярними діти стали через соцмережу Like. Там дівчинка блогерка-мільйонник, за нею стежать понад 6 мільйонів осіб, а за хлопцем – 500 тисяч.

Крім того, Мілана – модель. Вона знімається для брендів дитячого одягу, також її фото публікують у глянцевих журналах.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Такого ще світ не бачив! 8-річна українка завела стосунки з 13-річним: в мережі скандал (ФОТО)