Близько першої ночі! Зeлeнcькuй вмaзaв – плати грoшi. Пoрoшeнкo кuнyвcя, люди вже там. Мeдвeдчyк в iстeрицi – закрити

Пoрoшeнкo «купuв» канал Прямuй у рuга Макеєнка (на якого він всі ці роки був оформленuй) i прuгрозuв Зеленському «долею Януковuча» якщо він введе санкції протu нього, розпочав свій допuс у Фейсбуці, екс-нардеп Семен Семенченко.

Запропонував по днях відстежити «як Янукович закінчив коли хотів закрити п’ятий канал». Очевидно «сивочолий гетьман» купивши в День пам’яті загиблих на Майдані телеканал у свого дружка – рига вважає що люди на Майдані у 2014 гинули щоб захистити його «П’ятий канал» і будуть гинути у 2021 щоб захистити «Прямий». Звичайно після його домашнього іконостасу я не сумніваюся в тому що він впевнений що весь світ існує тільки для нього, але тут можу сказати – Петро Порошенко, ти просто офігел від безкарності та відсутності критичного мислення у своєї пастви. А закрити телеканали мародера було б чудовою ідеєю. Тому що не так страшні моск*вські воші як наші укра*їнські гниди. Та й піаритися осиротілим вошам з ОПЗЖ було б ніде, – пише Семенченко пізно вночі.

В свою чергу, у відповідь на скандальні заяви Порошенка,прессекретар президента Зеленського Юлія Мендель заявила, що санкції проти телеканалів 112.Україна, ZIK, NewsOne були впроваджені через докази фінансування з держави-агресора, а також пов’язаність їхнього власника з терористичними організаціями, які діють на окупованих територіях України.

“Це було чітко артикульовано як членами РНБО, так і спецслужбами, які займалися відповідними розслідуваннями. Закриття вказаних каналів не мало ознак політичної боротьби, рішення було ухвалене винятково на захист державних інтересів.

Сподіваємося, що публічні острахи Петра Порошенка щодо закриття каналів, які підпорядковуються йому, не є ознакою наявності подібної діяльності з його боку. Свободі слова в Україні нічого не загрожує, які б критичні матеріали, чи не надійні факти, якщо йдеться про телеканали, підпорядковані колишньому президенту, вони не поширювали”, сказала Мендель в коментарі Українській правді.

А от депутат Верховної Ради від фракції “Слуга народу” і голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев цікавиться питанням сплатою податків Петром Порошенком, який напередодні заявив про покупку телеканалу “Прямий”.

Про це він написав у своєму Telegram-акаунті.

“Соромлюся запитати, а де податки та що там з вартістю активу? Після № 1210 так, як з Ленінською кузнею не вийде”, – написав Гетманцев.

Дане повідомлення депутат написав у відповідь на публікацію його колеги Максима Бужанського, який назвав покупку телеканалу “найскладнішою операцією в життя Порошенка”.

В свою чергу, ще раніше Радник ОП, Михайло Подоляк, звинуватив Порошенка у тому, що саме його медіаресурси запустили чутки про те що в ОАЕ, літак Козака полетів саме для зустрічі із Зеленським, спростувавши ці факти простими доказами, Козак в цей час із своїм супутников були зареєстровані на інший рейс, та полетіли до Мінська.

Ось що відповів Подоляк, Порошенку.

Якийсь сивочолий майстер брехні на прізвище «екс-Порошенко», сидячи в своєму розкішному наземному бункері, вирішив знову щось брехливе придумати і намутити. Він завжди так робить. Нудно ж йому. День не день, якщо не запустиш чергову Брехню. Так ось, сидить ця честняга і думає. Думає і сидить. Щоб ще брехливе збрехати). І ось цей чудовий знавець фейковий нетрів осіняє себе черговим хресним знаменням: «А давайте дамо невибагливим ньюсмейкерам – через треті руки, зрозуміло – крутий« фактаж »про те, що Козак полетів в ОАЕ. Хто там перевіряти буде? Ці диво-майстра пера по наївності своїй швидко легалізують фейк. А ми його тут же підтримаємо армією лжефізіономій. Щоб випалити все навколо ». Тут же досконалий брехливий «злив» з пафосом тиражує традиційна група порохоботів. Класика?) Ага. Цинічна. Примітивна. “ПО” мозок, в черговий раз довів свою міцність.

Але Ширше. Ситуація. Це ж не просто історія про ще один повністю вигаданий «факт». Це ідеальний доказ того, що всередині у нас дуже нездорова ситуація. Банальна і примітивна «інформаційна кампанія з дискредитації» саме і тільки президента. Який взагалі про інше. Не про Козака або Медведчука, ставлення до яких він цілком чітко позначив. На відміну від вічно брехливого і хитрого Порошенко, який вірним другом був у заявлених громадян роками. І це точно не про інформацію і факти. А навіщо взагалі потрібна інформація, якщо можна абсурд швидко упакувати в «правдоподібність», тиражнути його через брендове медіа, а потім перетворити брехню в бувальщину тисячею Ботів … Висновки? Ніяких. Завтра буде наступний подібний «факт» від журналістів-розслідувачів.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Близько першої ночі! Зeлeнcькuй вмaзaв – плати грoшi. Пoрoшeнкo кuнyвcя, люди вже там. Мeдвeдчyк в iстeрицi – закрити