Рибалка зловив величезного сома в Дніпрі: риба ледь помістилася на фотографії

У Дніпрі рибалка і блогер Олександр Громадський зловив гігантського сома. Риба важить 18 кілограмів. Хоча на вигляд вона здається не менше ніж 40 кілограмів. Більше того, сом ледь помістився на фотографії.

Рибалка зловив рибу за допомогою рушниці Pelengas 700. Він вистрілив сому в центр хвоста по хребцю. Про це Олександр Громадський написав у фейсбуці. Передає 24 канал.

“Перший трофей внаслідок бічного пострілу було пробито наскрізь. Звичайно це поки мало про що говорить, але думаю подальші результати та висновки не змусять себе довго чекати”, – підкреслив він.

Громадський також розповів, що його основна зброя – це Pelengas 500. Його він використовував цілий рік: і влітку, і взимку. Але в сезон чистої води була невпевненість під час дальніх пострілів. Тому він вирішив спробувати Pelengas 700.

“Порівнювати постріл з 700-ки з 500-кою – це все одно що порівнювати їзду на 2-х літровому та 5-літровому авто. Постріл – начебто спокійний і нерізкий, але настільки впевнений і потужний, що я, якщо чесно, поки ще перебуваю в легкому шоку!”, – зауважив рибалка.

Олександр додав, що укомплектував свою рушницю для підводного полювання розпеченим цільним гарпуном у 7,5 міліметра та збільшеною котушкою.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рибалка зловив величезного сома в Дніпрі: риба ледь помістилася на фотографії