«Піпл схаває»! Олігархат переконав Зеленського, що їхні прибутки мають рости, так само як і зарплати коболєвим з вітренками, — Гриценко

Слідом за НКРЕКП, яка підняла ціни на електроенергію для населення, Нафтогаз так само з 1 січня збільшив ціну на побутовий газ.

Нагадаю, рік тому Зеленський, уже в кріслі президента, публічно (окремим відосиком) пообіцяв нам з Вами на нинішній опалювальний сезон не збільшити, а зменшити комунальні платежі, до того ж ЗМЕНШИТИ ВДВІЧІ.

Напевно олігархат вирішив інакше і переконав Зеленського, що їхні прибутки мають рости, так само як і зарплати/премії коболєвим з вітренками, а «піпл схаває», що дійсно так: ніхто не протестує, всі справно платять (і за себе, і за субсидіантів, справжніх і фальшивих), а в рейтингах піпл все одно стабільно виводить Зеленського на 1 місце, а в 2 турі — знову на перемогу.

Каналами, що промивають мізки, рулить той самий олігархат.

Кругообіг надприбутків для одних і злиднів для більшості — триває.

І триватиме ще довго, доки «піпл хаватиме», на радість олігархам і їхнім ставленикам у владі.

Анатолій Гриценко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Піпл схаває»! Олігархат переконав Зеленського, що їхні прибутки мають рости, так само як і зарплати коболєвим з вітренками, — Гриценко