Сніжана Єгорова – Володимиру Зеленському: Зупиніться! Ні одна нормальна людина не підтримує вас.. Відео!

Відома телеведуча Сніжана Єгорова записала відео, в якому звернулася до президента України Володимира Зеленського.  

Єгорова розповіла про те, як познайомилась з Зеленським, як допомогла його кар’єрі, а також підтримувала, коли він вирішив балатуватися в президенти. Однак, після останнії подій в країні, у телеведучої змінилась думка:

“Все те, що зараз відбувається з медициною сьогодні  – це геноцид власного народу. Про це Вам, мабуть, доносять. І Ви самостійно теж дивитесь фейсбук. Продані під час епідемії в Іспанію маски і те, що ваші чиновники про це повідомляють зовсім спокійно, розповідаючи, що все зроблено на законних підставах.. Так є закони, але є й закони моралі. Якщо ви не покараєте людей, які продають захисні засоби, в той час, коли в лікарів нема масок, санітайзерів, нема можливості працювати з хворими, то ви станете таким же злочинцем, як і ті люди, які роблять ці злочини. Я впевнена, що так думає більшість людей. Не недооцінюйте мудрість і силу нашого народу..”

Більше дивіться у відео:

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Сніжана Єгорова – Володимиру Зеленському: Зупиніться! Ні одна нормальна людина не підтримує вас.. Відео!