Був не правий! 0діoзнuй мер звернувся з офіційним вибаченням до Зеленського! “Я гарячий чоловік і тоді трохи погарячкував..”

Мер Черкас Анатолій Бондаренко вибачився перед президентом України Володимиром Зеленським та закликав місцевих політиків забути передвиборчі чвари і зосередитися на боротьбі з коронавірусом.

Відповідне відеозвернення міський голова опублікував на своїй сторінці в Facebook в п’ятницю, 11 грудня.

Свою позицію в суперечці з президентом щодо розпоряджень центральної влади він пояснював бажанням захистити інтереси городян. При цьому він визнав, що за своєю природою є “гарячою” людиною. У зв’язку з цим він попросив у глави держави вибачення.

“Ми повинні забути про протистояння між мером і президентом. Як мер я хотів би вибачитися перед президентом за те, що я, в принципі, не себе відстоював, а жителів міста. Я гарячий чоловік, але я щира людина і я завжди буду пліч-о-пліч стояти з патріотами України, які будуть захищати нашу країну. Пане президенте, я хотів би вибачитися офіційно “, – заявив Бондаренко.

Він також додав, що за підсумками засідання нового скликання міськради був обраний виконавчий комітет, до складу якого увійшли представники політичних партій “Слуга народу”, “Європейська солідарність”, “За майбутнє” і “Черкащани”. Бондаренко закликав депутатів забути передвиборчі сварки і об’єднатися для вирішення існуючих в місті проблем.

Як повідомлялося, 27 травня міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до суду з позовом про захист честі і гідності проти президента України Володимира Зеленського.

20 травня Зеленський, кажучи про мера Черкас, сказав, що “за один стіл з такими бандитами не сяде”.

У жовтні Печерський районний суд Києва відмовив у задоволенні позову. Згідно з оприлюдненим рішенням, суд прийшов до висновку, що висловлювання Зеленського не містять завідомо неправдивої інформації і надмірності оціночних суджень, а також підстави кваліфікувати його слова, як представлені в брутальній, принизливій чи непристойній формі, оскільки оспорювані фрази президента виражають його особиста, суб’єктивне ставлення до можливості мати ділові, дружні або інші відносини з посадовою особою, яка, на думку Зеленського, неналежним чином виконує свої обов’язки.

Бондаренко оскаржив рішення, однак Київський апеляційний суд на відкритому засіданні 25 листопада 2020 року прийняв рішення відмовити в задоволенні позову і залишив в силі рішення суду першої інстанції.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Був не правий! 0діoзнuй мер звернувся з офіційним вибаченням до Зеленського! “Я гарячий чоловік і тоді трохи погарячкував..”