Все, не хочу і не буду більше купувати продукти у бабусь після сьогоднішнього випадку, і нікому не раджу

Так уже склалося, ми звикли думати, що натуральні домашні, смачні і дешеві продукти можна купити тільки у бабусь на вулиці.

Раніше замість того, щоб піти на ринок, ми в першу чергу підходили до бабусь, щиро вірили в доброту і чесність, ми думали, що їх продукти виключно з їхнього городу.

До ринків завжди була неприязнь, адже там постійно намагаються обдурити, обважити або продати не свіжі фрукти і т.д.

Бабусь завжди шкодували і своїми покупками якось намагалися їх підтримати, та й приємніше було мати справу з літніми, щирими людьми ніж з хитрими продавцями ринкового відділу, які тобі посміхаються в обличчя, а якщо щось не сподобалося тут же можуть зробити таку міну, що купувати бажання зовсім пропадає.

В основному ми намагалися закуповуватися у одних і тих же бабусь, вибрали для себе кілька і прямо до них, якщо не було чогось з продуктів, то докуповували у інших.

Дуже довгий час так і тривало, поки ми не побачили одну бабусю рано вранці у оптовиків, робила вона тоді закупівлю овочів.

Ну що ж, подумали ми, будемо в іншої бабусі купувати овочі.

Закупилися в іншої бабусі кілька разів, відразу ж залишилися незадоволені, кожен раз вона нам намагалася покласти продукти в брудний, пом’ятий пакет, було таке відчуття, що вона ці пакети на смітнику збирає.

Вирішили ми у чергової бабусі купити козяче молоко, дружина хотіла приготувати якусь нову страву, коли прийшли додому і почали пробувати, були безмежно обурені. Хоч бериі плач

Молоко було практично позбавленим смаку і віддавало якоюсь прілістю, на вигляд як розбавлене сухе молоко, хоча дружина пробувала на смак поки я в іншому місці вибирав фрукти і зі смаком все було нормально.

Загалом бажання закуповуватися у бабусь пропало, довіра пропала зовсім.

Тепер вихід один, йти на ринок і купувати все там.

Яке було здивування, коли ми побачили ціни на ринку, які були на порядок нижчі, ніж у цих бабусь, а продукти на вигляд точно такі ж.

Ми зрозуміли одне, що всі ці бабусі не просто баба Дуся з дачі, а справжнісінькі бізнесмени, які заробляють ще більше нас, при цьому не платять оренду і все інше, не дарма їх поліція розганяє постійно.

Загалом від обману і нахабства з боку бабусь нам стало обідно і купувати ми у них вже точно нічого не будемо, справа навіть настільки в грошах, як в недовірі до їх натуральних продуктів.

Та ще знайома нам розповіла, як одна така бабуля закуповувалася в супермаркеті великими кіоькостями і потім з розумним виглядом виставляла продукти на продаж як домашні з дачі.

Не люблю, коли мене обманюють, а коли це стосується твого здоров’я, яке намагаєшся хоч якось зберегти за рахунок правильних продуктів, то це просто неприпустимо.

А ви купуєте у бабусь продукти, як взагалі до цього ставитесь?

Поділіться думкою в коментарях.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Все, не хочу і не буду більше купувати продукти у бабусь після сьогоднішнього випадку, і нікому не раджу