В цю хвилину! Порошенко в шоці – просто під будинок: сталось немислиме. Гетьман розпалює – все для піару

На замовлення Офісу президента Зеленського в Києві організовуються провокації, спрямовані проти п’ятого Президента Петра Порошенка і партії «Європейська Солідарність». Про це повідомив народний депутат Володимир Ар’єв.

Він з журналістами приїхав на місце збору так званих «пікетників» під транспортною розв’язкою на Либідській площі. Чоловіки спортивної статури відмовилися пояснювати мету зборів і заявили, нібито їдуть «на футбол». Побачивши журналістів, невідомі розбіглися в темряві.

“Зараз люди збираються їхати за гроші Офісу президента і влаштовувати акцію, за нашою інформацією, під будинком п’ятого президента Петра Порошенка. Все це безпосередньо пов’язано з тією акцією, яка сьогодні була під будівлею, де розташований офіс” Європейської солідарності “, – сказав Ар’єв.

Нардеп з журналістами приїхав на місце збору пікетувальників, які відмовилися пояснювати мету зборів і, побачивши представників ЗМІ, розбіглися, відзначається в повідомленні.

“Часи тітушок, коли Янукович посилав на опозицію натренованих і проплачених людей, повернулися. Ви бачите групу людей, які зараз збираються на замовлення Офісу президента України, особисто Зеленського … Він зараз намагається всі свої провали переключити на свого попередника Порошенко”, – сказав парламентарій.

Він висловив переконання, що Офіс президента “збирає проплачених людей для того, щоб зганьбити річницю Революції гідності”, відвернути увагу від провалів влади та колаборації з проросійської “п’ятою колоною”. Ар’єв також вважає, що подія є проявом слабкості влади і її боязню брати на себе відповідальність за результати своєї діяльності.

У телеграм-каналі Легитимный live відзначили, що ніяких доказів найму немає.

Порошенко і Ко перед річницею початку Майдану продовжує “розпалювати” і агресивно піарити власну персону. Цього разу вони стверджують, що проти нього ОП найняв “тітушок”.

По-перше даний факт найму вони підтвердити нічим не можуть. По-друге, апелювати до Януковича “євросолідарності” слід було б в останню чергу, оскільки за часів Порошенко його адміністрація широко використовувала націоналістичні організації проти своїх політичних опонентів. Тому в кращому випадку, отримують відповідь тією ж монетою. Не можна також виключати, що Петя сам міг організувати мітинг проти себе в ім’я самопіару.

Також Леґитимный повідомляє про те, що екс-президент України Петро Порошенко сам влаштував цю провокацію, щоб “зіграти на випередження і перестрахуватися”.

Як нам повідомило джерело наближене до «команди» Петра Порошенка.Петро Олексійович хоче відвідати заходи на День річниці майдану, але знає, що антирейтинг у нього все одно високий і це може викликати критичну реакцію, тому його політтехнологи вирішили зіграти на випередження і перестрахуватися, заявивши, що Офіс Президента готує провокації (навіть під це самі ” найняли “малоліток і самі ж їх” зловили).

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В цю хвилину! Порошенко в шоці – просто під будинок: сталось немислиме. Гетьман розпалює – все для піару