У відставку і негайно! Трагічна звістка – помер від коронавірусу, пожертвував собою. Не вистачає слів – Шмигаль в шоці!

Голова редакційної ради OBOZREVATEL, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський заявив, що Денис Шмигаль повинен піти з поста прем’єр-міністра України через ситуацію з COVID-19 у країні.

На своїй сторінці у Facebook він підкреслив, що Шмигаль відповідальний за смерті українців від коронавірусу.

Так Бродський відреагував на інформацію, опубліковану в матеріалі OBOZREVATEL про смерть чоловіка від COVID-19, який помер, віддавши свій кисень хворому на коронавірус синові.

“Шмигаля у відставку і негайно. Він керує виконавчою владою і несе повну відповідальність за кожен такий випадок”, – написав Бродський.

Він підкреслив, що раніше вірив у “совість і розум” нової влади.

“Я ненавиджу цю владу більше, ніж усіх, хто був раніше. Навіть я вірив, що ці молоді люди мають совість і розум”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в одній із районних лікарень батько помер, віддавши свій кисень хворому на коронавірус синові.

Про це повідомила волонтерка Дана Ярова на своїй сторінці у Facebook. Вона уточнила, що діагноз COVID-19 був в обох пацієнтів і кисень кожному з них давали всього на 15 хвилин на день.

“Батько відмовився від своїх 15 хвилин на день на користь сина. Батько помер, сина продовжують лікувати. Тільки от не знаю, за померлого батька йому дають ще 15 хвилин кисню або вже ні”, – написала вона.

Дана, яка сама пережила важку форму COVID-19, розповіла про свої відчуття під час хвороби.

“Хто не пережив ознаки задухи під час ковіду, не зрозуміє. І я начебто як спокійно до них ставилася, і в мене був концентратор, але на підкірці все одно цей моторошний страх, що наступного разу ти можеш не вдихнути. Я задихалася настільки, що не могла розмовляти. І ще раз, це я була з концентратором. А тепер уявіть людину, яка задихається добу, і їй на 15 хвилин дають подихати киснем. 15 хвилин на добу!!!!! Це, с*ко, просто гестапо, Освенцим у чистому вигляді… Ви, с*ко, влаштували геноцид. Дійсний геноцид нації”, – заявила вона, звертаючись до членів пропрезидентської партії “Слуга народу”.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У відставку і негайно! Трагічна звістка – помер від коронавірусу, пожертвував собою. Не вистачає слів – Шмигаль в шоці!