Пpиcядьтe крaщe! Десятки охоронців і повна ізоляція: в мережі показали як і де лікується Зеленський (Відео+фото)

Наш журналіст побував у «Феофанії», де зараз на лікуванні з Covid-19 знаходяться президент Зеленський і глава ОП Єрмак повідомляє Pavlovskynews

Нам вдалося прогулятися по території і дійти до входу в адміністративний корпус, де співробітники Управління держохорони зупинили журналіста і попросили покинути межі медустанови (на фото охоронець у чорній куртці).

Ми нарахували на території кілька десятків представників Держохорони, які чергують по периметру. По суті об’єкт став режимним. Сам лікувальний корпус розташований в доглянутій парковій зоні з висадженими туями.

До слова, глава держави перебуває в ізольованій палаті зі спецзв’язком. Поки до нього нікого не пускають. Це суворо заборонено.

Лікарня «Феофанія» заснована в 1964 році. Раніше вона була доступна в основному VIP-чиновникам і політикам, які обслуговувалися там безкоштовно. На початку цього року президент підписав указ про забезпечення доступності лікарні для всіх українців.

 На її сайті вказано, що найдешевша консультація стартує від 410 гривень.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пpиcядьтe крaщe! Десятки охоронців і повна ізоляція: в мережі показали як і де лікується Зеленський (Відео+фото)