Ветеран АТО: “Докерувались потвори! Підніми свою короновану д*пу Вова, засунь туди усі свої амбіції та юнацькі образи, і терміново збирай нараду. І швидко приймате необхідні рішення!”

Навіть у мене немає вже слів! Боже, ну скажи мені будь ласка, як ці йолопи керували великими підприємствами? Писали якісь-то стратегічні плани на майбутнє, будували вумні графіки та щось годинами розповідали на презентаціях? Як Господи??? Якщо вони не можуть прорахувати свої кроки та ризики навіть на сьогодні, я вже не кажу про завтра. Що ти кажеш? Корпоративили і відповідно чорний нал форева! Аааа… Ну тоді зрозуміло.

Коли майстер спорту по пройб@м всього що завгодно, сука цілий премьер-міністр каже щось накшталт: «Якщо не прийняти необхідних заходів, то у середині грудня пізд@ць нашій системі охорони здоров’я», у мене букви закінчуються навіть для матюків.

Да ти що? Серйозно? Ти точно Премьер-міністр, чи поросячий хвостик? Цю «військову таємницю», вже як півроку знають навіть горобці на Печерську. Облаштовувати додаткові палати для хворих на коронавірус, треба було ще позавчора! С запасом! У сто відсотків! От нарахували ви там з міністром охорони здоров’я (прізвище немає сенсу запам’ятати, бо час вже і йому збирати валізи), що потрібно додатково десять тисяч ліжок? Готуйте вдвічі більше. А то і втричі. Що зроблено? Одне велике ніх@я!

Ви раптом не знали, що майже усім хворим на COVID, які шпиталізовані, потрібен кисень? Багато кисню! Сука, стільки кисню, скільки ви навіть не бачили ніколи в житті. Знали! І що ви бл@ді ЗЕлені робили? А нічого не робили… Відосики знімали та гроші ховали під асфальт. Довий@бувались до того, що лікарів не вистачає? Треба просити про допомогу? Дійсно? Та ви що? А хто залишив українских лікарів без захисту? Порошенко, Уляна Супрун, чи Іван Мазепа? Ви залишили! Ви і більше ніхто! Ваша довбана команда фахівців «мы научимся».

Вам відомо, що в деяких районних лікарнях один сука кисневий апарат на всіх. Що людям робити? Грати в «камінь, ножиці, папір», обираючи того, кому пощастить залишиться в живих? Ви розумієте, бовдури ЗЕлені, що люди хворі на пневмонію чи то грип, але з негативним тестом на COVID, скоро будуть купувати… позитивний тест, щоби бути шпиталізованим. Щоби мати хоч маленький шанс на порятунок! Відміняєте заплановані операції. Почекають! Ну дійсно. Якщо зовсім буде пагано хворому, покажете йому пару серій «Сватов», чи розкажете про Велике будівництво, верніш крадівництво? Має бути краще?!

Де той х*р ЗЕлений ховається? На дачі сидить? Айкоси з Єрмаком шмалить? А він в курсі, що в лікарнях люди вже на підлозі лежать. Бо місць немає. Кисню немає. Лікарів не вистачає. Докерувались потвори! Підніми свою короновану дупу Вова, засунь туди усі свої амбіції та юнацькі образи, і терміново збирай нараду… Ти (Єрмак нехай квіти доглядає), твої два «майстра спорту» Шмигаль та Стапанов, міністр фінансів, президент України Порошенко та колишній міністр охорони здоров’я Уляна Супрун. І швидко приймате необхідні рішення! Сьогодні Вова. Ти чуєш мене, горе ти лукове, сьогодні! Інакше завтра буде вже пізно… І тобі тоді залишиться тільки гадати на сірниках, коли сотні тисяч роззлючених українців (в медичних масках безумовно) розберуть твої халабуди на Банковій та у Кончі-Заспі по цеглиночці. Разом з тобою та твоєю сраною «дрім-тім».

p.s. Карантин вихідного дня, то взагалі було «геніально!». Хотя… Какая уже разница?

Думка автора може не відображати думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ветеран АТО: “Докерувались потвори! Підніми свою короновану д*пу Вова, засунь туди усі свої амбіції та юнацькі образи, і терміново збирай нараду. І швидко приймате необхідні рішення!”