“Це вже за межею людяності, ви що собі думаєте?”: Зеленський обурився реакцією українців на його хворобу

Президент України Володимир Зеленський відповів злостивцям, які радіють його хворобіСвій коментар глава держави розмістив на офіційному Telegram-каналі.

За словами президента, це “безсовісні люди, яким зло обов’язково повернеться”.

“…З іншого боку, бачу і те, що вже почалося в соцмережах: реєстрові «експерти» від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково і стократно”, – зазначив президент.

Зеленський підкреслив, що хвороба не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти.

“Сподіваюся, і для більшості українців ковід не буде приводом для зловтіхи. Тому що ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які зовсім втратили людські якості”, – зазначив глава держави.

Нагадаємо, 9 листопада президент отримав позитивний тест на китайський вірус. Глава держави почуває себе добре і продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Це вже за межею людяності, ви що собі думаєте?”: Зеленський обурився реакцією українців на його хворобу