Вперше в історії примусове відселення росіян в Україні: Кабмін вніс у Раду важливий законопроект, згідно якого..

Сьогодні, 9 листопада, Кабінет міністрів подав у Верховну Раду законопроект №4327, яким пропонується примусове відселення громадян Росії, які перебувають на території України, в разі захисту націнтересів. Відзначається, що Кабмін пропонує виконувати відселення силами ЗСУ. Про це передає  сайт Ради

Нагадаємо, що після початку російсько-української війни в 2014 році, Кабінет міністрів вносив подібний законопроект. Відзначається, що цей законопроект пропонує визначити повноваження української влади відповідно до Женевської конвенції.

У разі особливого періоду відселяти росіян буде ВСУ, а виявляти їх СБУ. При цьому в Раді поки не відреагували на цей законопроект. Раніше повідомлялося, що Кремль поставив “ЛНР” завдання забезпечити російськими паспортами якомога більше жителів ” республіки “, після чого нібито буде винесено остаточне рішення про подальшу долю ОРДЛО.

До цього в коментарях українським ЗМІ, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков запевнив, що Росія захищає етнічних росіян, які проживають на території Донбасу, і роздача російських паспортів, – це одна з  цих заходів .

Віце-прем’єр-міністр України Олексій  Резніков запевняє, що з українцями, які отримали російський паспорт на Донбасі, будуть позбавлені права голосувати і бути обраними на якийсь час.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вперше в історії примусове відселення росіян в Україні: Кабмін вніс у Раду важливий законопроект, згідно якого..