«Тримає весь біль у собі»: хлопчика, у якого померли від коронавірусу батьки-лікарі, виписали з лікарні

Хлопчика, у якого померли від коронавірусу батьки-лікарі, виписали з лікарні. Нині 13-річний Антон перебуває під опікою родичів.

Про це повідомляє «РБК-Україна».

«Тримає весь біль у собі»

Тітка хлопчика Галина каже, що про батьків Антон майже не говорить, тримає весь біль у собі.

За словами тітки, Антона підтримують рідні, вчителі, однокласники, друзі. Психологи радять не лізти дитині в душу і дати час оговтатись.

Галина зазначила, що Антон дуже любив батьків, мріяв стати лікарем, як батько, добре вчився. Вечорами втікав до батьків на роботу, чекав їх, щоб разом іти додому.

«У них була дуже хороша дружна сім’я. Брат познайомився з Галею на роботі — коли вона після закінчення білоцерківського медучилища прийшла в їхню лікарню.

Вони прожили разом 17 років. Ми з братом були дуже близькі. Рано втратили батьків і в усьому намагалися підтримувати один одного. Валентин жив медициною. Медучилище, а після армії — медичний інститут імені Богомольця, аспірантура і посада анестезіолога у Таращанській райлікарні.

Він був єдиним анестезіологом на весь район. 24 години на добу був на зв’язку, не знав, що таке вихідні та відпустка, тому що в будь-який момент його могли викликати в лікарню», — згадує Галина.

Анестезіолога у Таращанському районі немає Жінка зазначила, що тепер анестезіолога в Таращанському районі немає.

«Ми до останнього сподівалися, що брат виживе. Він не був на апараті ШВЛ. Ми двічі купували йому дорогі крапельниці — і вони начебто давали результат. Але на жаль… Валентин до останнього був на зв’язку. Переживав за Галю, за Антона, навіть за мене», — розповіла Галина.

Вона додала, що брат дуже хвилювався, щоб вона не заразилася, коли поїде до Антона в лікарню.

«Ми знали, що COVID-19 — це страшно, але навіть не уявляли, наскільки» «Ми знали, що COVID-19 — це страшно. Але навіть не уявляли, що настільки. Що дві здорових людини, яким ще б жити й жити, згорять за якихось два тижні», — сказала Галина.

За даними видання, жінка переживає з приводу обіцяної компенсації від держави, оскільки не всім медикам, загиблим від COVID-19, її виплачують.

«Завжди називала Антона синочком» Галина розповіла, що у неї немає своїх дітей, і вона завжди називала Антона синочком. Жінка збирається переїхати з Черкас у Таращу, щоб взяти під опіку племінника, і буде займатися пошуком роботи.

Нагадаємо, ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук 22 жовтня почала ефір ток-шоу зі звернення до президента Володимира Зеленського щодо трагічної загибелі двох батьків-лікарів від коронавірусу.

Вона попросила взяти під особистий контроль долю їхнього сина, 13-річного Антона, який на той час перебував на апараті ШВЛ, а також справи всіх лікарів, з якими сталося лихо під час пандемії.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Тримає весь біль у собі»: хлопчика, у якого померли від коронавірусу батьки-лікарі, виписали з лікарні