З дитини залишився живий скелет: горе-мати сховала новонароджену дівчинку в шафу і забула про неї

У російському Карпінську (Урал) 37-річна жінка пів року ховала доньку в сумці в шафі після того як, народивши її, сказала всім знайомим і родичам, що дитина померла.

Про це пишуть росЗМІ.

Як повідомили в пресслужбі МВС РФ по Свердловській області, жінка в консультації в період вагітності на обліку не перебувала і в момент пологів по допомогу до лікарів не зверталася. У поліції припускають, що пологи проходили в домашніх умовах.

Через це правоохоронці наразі перевіряють, чи дійсно жінка є матір’ю дівчинки, адже документів, які офіційно підтверджують цей факт, немає.

“Підозрювана виховує ще двох дітей – хлопчика 13 років і 3-річну дівчинку. Нині жінка виховувала дітей сама. З чоловіком вона розлучилася на початку цього року. Сім’я на обліку в ПДН не перебувала, скарг із боку сусідів на неї не надходило”, – уточнили в місцевому управлінні МВС.

За цим фактом відкрито кримінальну справу за статтею 156 КК РФ “Невиконання обов’язків щодо виховання неповнолітньої дитини”.

За інформацією “Екатеринбург онлайн”, старші син і дочка Юлії, так звуть матір дівчинки-“знахідки”, знали про дитину в шафі.

“Хлопчик мовчав, а дівчинка в садку говорила, що в них є лялька, “як жива, звуть Поліна”. Але ніхто уваги не звертав: думали, дівчинка маленька, фантазує, – каже Ірина, подруга жінки. – Днями до Юлії прийшли співробітниці, вони почали випивати, потім почули дивні звуки, а мати вже була п’яна. Вони залізли в шафу, а там дитина лежить у сумці. Вони були вже п’яні, почали ревіти, знімати на відео цю дитину, питати матір, як так, навіщо, за що таке дитині. Забрали дитину відразу ж до себе додому, не викликали поліцію, оскільки були п’яні всі”.

Вже наступного дня жінки викликали і швидку, і поліцію. Коли швидка приїхала, лікарі запитали: “Ви не боялися, що дитина за добу помре у вас?” Але вони були в такому шоці, що навіть не подумали про це. Зараз дитина лежить у лікарні у важкому стані, а мати в психлікарні.

Сусіди й місцеві жителі шоковані від цієї історії досі.

“У нас, можна сказати, село, всі один одного знаємо, всі спілкувалися, і ніхто навіть подумати не міг, що вона на таке здатна, – каже Ірина. – У мене самої дитина, я цілий день ридаю. Я не знаю, що вона далі збиралася робити, як ховати її, чи вбити її хотіла? Діти в неї адекватні, дочка в садок ходить, одягнені, чисті, я не знаю, чому вона так до цієї дитини поставилася. Начебто адекватна, працювала. Її треба покарати. Кажуть, що якщо дівчинка виживе, її не посадять до в’язниці. Ми, все місто, вважаємо, що дай Бог, щоб дівчинка вижила, але мати повинна сидіти. Дітей у неї двох забрали в дитячий будинок”.

Сусіди не заперечують ймовірності, що Юлія хотіла вбити дитину, але в неї рука не піднялася. І вона вирішила, що дівчинка помре від голоду.

“Дитину підгодовував старший син, – каже місцева жителька. – Мати, я так розумію, погрожувала, щоб він не говорив нікому про це”.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

З дитини залишився живий скелет: горе-мати сховала новонароджену дівчинку в шафу і забула про неї