Купа машин із хворими на коронавірус у Києві ш0кувала інтернет (ВІДЕО)

У мережі спалахнула дискусія через відео черги з карет швидкої допомоги біля Київської міської клінічної лікарні №9, які начебто привезли хворих на COVID-19.

Зокрема, на кадрах видно з півтора десятка припаркованих під медустановою швидких. Ролик з’явився на сторінці Муніципальної варти Києва у Facebook (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

«Коронавірусу немає!» – казали вони. Київська клінічна лікарня номер 9. Черга карет швидкої допомоги до інфекційного відділення. У кожному з автомобілів – інфікований COVID-19. Любіть маму та Україну. Мийте руки милом», – йдеться у підписі до ролика.

Він зібрав декілька сотень здивованих лайків, понад 150 репостів і десятки коментарів. У них одні користувачі мережі висловили жах від побаченого і зазначили, що це показує наближення Києва до колапсу в медичній системі.

Натомість інші підписники продовжили говорити, що це неправда, адже «вірусу немає». А ще деякі підкреслили, мовляв, не факт, що показані на відео швидкі привезли саме інфікованих COVID-19, а не інших хворих.

«Жах», «Зате весілля продовжують гуляти, і маски носити на підборідді», «Носіть медичні маски правильно! В Італії штраф 1000 євро вже, за неносіння масок», «Ви впевнені, що всі ці швидкі привезли людей хворих саме на COVID-19? Ви в кожне авто залізли і уточнили інформацію?», «Головний лікар цього закладу сказав, що це не з ковід», «Це там ті, хто в нього не вірить», – ділилися думками користувачі.

Зауважимо, що в Україні наплив нових пацієнтів настільки стрімкий і великий, що лікарі дійсно не в змозі оперативно приймати нових хворих на COVID-19. OBOZREVATEL підготував показовий огляд тих областей, де швидкість поширення хвороби починає перевищувати можливості медичної системи.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Купа машин із хворими на коронавірус у Києві ш0кувала інтернет (ВІДЕО)