Як “тупих” свиней! Просто сьогодні – Зеленський в шоці. Скандальне призначення – гнати його негайно!

Колишнього прокурора Тернопільщини Миколу Петришина, якого звільнили за п’янку на робочому місці та невідповідну поведінку, призначили заступником керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Відповідна інформація міститься на сайті військової прокуратури.

За даними ЦПК, після скандалу Петришина попросили піти, але згодом призначили заступником керівника спецпрокуратури.

За інформацією антикорупціонерів-активістів, у 30-річного Петришина, за останні кілька років з’явилось 2 квартири, 200-метровий будинок в Києві, земельні ділянки та 4 автомобілі.

Численні статки він пояснив так: “У мене красива дружина, вона займається бізнесом”.

Нагадаємо, 15 вересня 2020 року Микола Петришин став новим прокурором Тернопільської області. Одразу ж після призначення він влаштував вечірку з алкоголем на своєму робочому місці та ображав колег.

Першим про це написав відомий активіст Роман Довбенко, на своїй сторінці у Фейсбук.

“Головний прокурор нашої області – Петришин зараз знаходиться на робочому місці в стані алкогольного сп’яніння!

Вимагаю у всіх правоохоронних органів і від його ж підлеглих негайної реакції в рамках чинного законодавства!

Також цю ситуацію треба піднімати на цілу Україну. Ми воюємо з чортами, а після них приходять ще гірші чорти! Я не хочу жити серед таких!”, – написав активіст.

16 вересня У Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії генпрокуратури. Петришину рекомендували подати у відставку. Офіційна причина звільнення – це непорозуміння з колегами, а неформальна – п’янка на робочому місці та невідповідна поведінка.

До призначення прокурором Тернопільської області Петришин обіймав посаду військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України. Зазначимо, українці в реакції до новин, зазначили, що президент повинен включатись в кадрову політику – по іншому це буде остаточний крах.

Зазначимо, наразі прокуратура Тернопільської області має нового керівника.

Це Андрій Миколайчук, який має приступити до виконання обов’язків вже сьогодні, 18 вересня. Копію наказу генпрокурорки Ірини Венедіктової оприлюднив у соцмережі Фейсбук активіст Роман Довбенко.

Відомо, що новопризначений прокурор родом із Черкас, одружений. Донедавна він працював заступником начальника відділу у військовій прокуратурі об’єднаних сил в Донецькій області. Ще раніше – військовим прокурором Київського гарнізону Центрального регіону України, а до того – військовим прокурором Черкаського гарнізону Центрального регіону України.

Джерело:korupciya.com

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як “тупих” свиней! Просто сьогодні – Зеленський в шоці. Скандальне призначення – гнати його негайно!