Кандидат в Мери Києва Верещук oбмaтюкaлa Тищенка: послала на х **, він пішов до Зеленського і заявив, що…

Ірина Верещук розповіла про конфлікт з Миколою Тищенко Ірина Верещук розповіла про свій конфлікт з Миколою Тищенко і словесної перепалки із застосуванням грубих виразів. Народний депутат з фракції “Слуга народу” посварилася з колегою з приводу списку партії на виборах до Київської міської ради.

Кандидат в мери столиці України Верещук навіть нецензурно послала Тищенко – главу київського міського осередку партії “СН” – на три букви. Про це політик розповіла в інтерв’ю Олесі Бацман в програмі “Бацман”. Розбіжності між нардепами-однопартійцями виникли на тлі підготовки до місцевих виборів 2020 і узгодження списку. Нібито Тищенко закликав включити в нього “людей, які повинні бути лояльні комусь особисто, наприклад, йому або ще комусь”. У той же час з такою позицією не погоджувалася Верещук, і навіть з-за розбіжностей розглядала можливість припинити свою участь у передвиборній кампанії.

В один з моментів спору депутат в емоціях просто послала Миколи Тищенка на х **. “Так. Згадала армію. Згадала, що це дуже швидкий шлях, щоб дійшло. Тому що якщо довго буду пояснювати, буду шукати вербальні форми, які будуть довгі, але безрезультатні, на мою – не дійде “, – зазначила Верещук.

Також вона додала, що може говорити про це відкрито через, що конфлікт з грубим виразом пролунав “практично публічно”. Верещук розповіла, що у відповідь Тищенко нічого не міг їй сказати. “Пішов. Встав і пішов “, – пояснила нардеп. Вона підкреслила, що їй важко заперечити, коли вона впевнена в своїй правоті, і точно знає “кому куди йти”. Верещук визнала, що після інциденту Тищенко пішов скаржитися президенту Володимиру Зеленському.

“Але судячи з усього на президента це не набуло належного враження. Тому що реально я права. А коли я впевнена, що права – мене не зрушити з мертвої точки “, – заявила вона. Відео: Ірина Верещук розповіла, як обматюкала Миколи Тищенка

 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кандидат в Мери Києва Верещук oбмaтюкaлa Тищенка: послала на х **, він пішов до Зеленського і заявив, що…