Чоловік зрадив з коханкою: відома співачка українського походження зробила заяву

Російська артистка українського походження Наташа Корольова вперше відреагувала на скандал зі зрадою чоловіка Сергія Глушка (Тарзана).

Так, 47-річна артистка опублікувала пост на особистій сторінці в Instagram в якому заявила, що кожна сім’я проходить через кризу. Однак, як зазначила Корольова, тільки від пари залежить, що це означатиме для них – руйнування чи новий шанс.

“Кожна сім’я проходить через кризу, з якої одні сім’ї виходять перетвореними, з новими правилами та оновленою структурою сімейних ролей, а інші втрачають те небагато, чим володіли! В японській мові слово “криза” складається з двох ієрогліфів – один перекладається як “руйнування”, а другий – як “шанс”! Руйнування дає нам новий шанс”, – заявила Корольова.

Зазначимо, що шанувальники бурхливо відреагували на публікацію Корольової. Багато з них висловили артистці слова підтримки. Однак інші засудили її, заявивши, що Тарзан просто зганьбив їх багаторічний шлюб.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чоловік зрадив з коханкою: відома співачка українського походження зробила заяву