Тeрмiнoвo!!! Декілька хвилин тому в Києві жoрстoкo вбuтo відомого волонтера з ДЦП (Відео+фото)

Напоїли снодійним і перерізали горло: розповіли про звіряче вбивство сироти з інвалідністю

У Києві знайшли вбитим 33-річного Олександра Карасьова.  Мав інвалідність, був круглим сиротою.

Експерти нарахували на його тілі не менше 24 ножових поранень. Про це розповів друг убитого, директор однієї зі столичних шкіл  Дмитро Ламза.

«Це було вбивство з метою пограбування – 24 ножових поранень. Цей світлий чоловік хотів жити, хотів створити сім’ю, працювати на благо країни. Саша був інвалідом дитинства. У його житті не було ні тата, ні мами «, ​​- розповів Дмитро Ламза.

Тіло чоловіка з перерізаним горлом і численними ножовими пораненнями по всьому тілу виявили у водойми в районі «Академмістечка». Підозрюваних затримали, розповів начальник столичної поліції  Андрій Крищенко.

«Зловмисниками виявилися уродженці Дніпропетровської та Херсонської областей, 31 і 30 років. У них вилучили численні речові докази, речі потерпілого та інші предмети, які можуть вказувати на їх причетність до скоєння цього злочину », – повідомив Андрій Крищенко.

Вже встановлено, що зловмисники запросили 33-річного знайомого на прогулянку в ліс, а щоб безперешкодно заволодіти його майном, напоїли снодійним. Зрозумівши, що воно не подіяло, жорстоко розправилися з ним і відібрали особисті речі. Мобільний телефон вони здали в ломбард, за що отримали 15 тис. Грн.

Відомо, що один із злочинців був тривалий час знайомий з потерпілим, додали в департаменті карного розшуку Нацполіціі.

Тіло убитого, крім зловмисників, було знівечене ще й тваринами.

Слідчі порушили кримінальну виробництво. Найближчим часом суд обиратиме затриманим запобіжний захід. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тeрмiнoвo!!! Декілька хвилин тому в Києві жoрстoкo вбuтo відомого волонтера з ДЦП (Відео+фото)