Я хочу щоб це пpuпuниuлоcя! Мій сuн прuніс пoхвaльний лист.. А вчuтелі – “Бyдeш бeкaтu-мeкaтu!.” А він просто мapuть фyтбoлoм

«Будeш «бeкати-мeкати», як Андрій Шевченко» – це одне з тих «найм’якших» висловлювань, які окремі вчителі дозволяють собі на адресу мого сина.

Причина одна – він марить футболом.  

Сьогодні Міша приніс додому похвальний лист за попередній 7 клас, вже третій поспіль.

Але його шкільні успіхи не заважають частині педагогів всеодно жити в полоні стереотипів. Це стосується не лише мого сина, але багатьох дітей, що займаються спортом по всій країні і при цьому встигають вчитися.  

Якщо ти просто спізнився після перерви на урок, то ти справедливо отримаєш від вчителя зауваження. Якщо ти спізнився, бо грав у футбол, тебе ще додатково нагородять при всьому класі кометарями про «вiдбuтuй мoзok» і «тупuх спортсменів».  

Я знаю, що ніщо не організує і не мобілізує мою дитину більше, ніж необхідність планувати свій час, щоб встигати на тренування. Я знаю безліч прикладів, коли саме спорт мотивує школярів не лише до навчання, але і до набагато змістовнішого способу життя.  

Я дуже хочу, щоб цей бyллiнг «спортсменів» з боку вчителів, нарешті припинився. І я дуже вдячна тим нашим викладачам, які, навпаки, з повагою ставляться до дітей, які займаються спортом.

Марічка Падалко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я хочу щоб це пpuпuниuлоcя! Мій сuн прuніс пoхвaльний лист.. А вчuтелі – “Бyдeш бeкaтu-мeкaтu!.” А він просто мapuть фyтбoлoм