З катетером на кисті! Лукашенка “спустили зі сходів” – стан критичний. Охорона вела за руки – Коля ридає

Білоруський лідер опинився в безвихідному становищі. На вулицях країни не вщухають протести, Європа обурюється і погрожує санкціями, а Росія може зажадати високу ціну за свою допомогу.

Відомий журналіст Микола Сванідзе впевнений, що президент Білорусії Олександр Лукашенко не зможе розраховувати на хороший вихід із ситуації. Йому в будь-якому випадку доведеться розлучитися з владою.

За словами Сванідзе, в даний час Лукашенко “горнеться” до президента Росії Володимира Путіна, подібно кошеняті, розраховуючи на підтримку і допомогу. Заради цього він навіть нібито підслухав розмову між Берліном і Варшавою, в якій західні політики говорили про протистояння Москві.

Проте, експерт переконаний, що для Батьки ця історія закінчиться погано. Журналіст вважає, що для Володимира Путіна Олександр Лукашенко – “мертвий вовк”, з яким він не буде мати справу. Тому для білоруського лідера залишаються лише два варіанти

“Або він здає свою країну і йде, або він не здає і тоді йде, це означає, що його власний народ скине. У будь-якому випадку це відставка”. – впевнений Сванідзе.

Аналітик упевнений, що в обох випадках відставка Лукашенка буде ганебною. Але вона буде менш ганебною, якщо Батька не буде “здавати” Білорусію під управління Москви.

На тлі цих новин, стан здоров’я диктатора Білорусі Олександра Лукашенка значно погіршився.

«За інформацією від джерела з адміністрації президента Білорусії, Лукашенко з учорашнього дня знаходиться під наглядом лікарів у зв’язку з ускладненням після коронавірусу і підвищеним тиском. Є також інформація про те, що у нього при обстеженні виявили онкологію. Тому остання його публічна поява була з катетером на кисті руки і саме тому його вже більше доби немає в ефірі державних каналів», – написав політтехнолог Владислав Рогімов.

Про те, що з білоруським президентом не все гаразд свідчить той факт, що його щорічне звернення до народу і парламенту, призначене на 3 серпня, було перенесено з традиційного Будинку уряду в Палац Республіки, в якому працює Лукашенко. Щорічне президентське звернення відбувалося пізніше, ніж зазвичай – влітку, а не навесні. Останнє засідання Радбезу Білорусії Лукашенко проводив з забинтованою рукою, з бинтів стирчав катетер від крапельниці.

Чутки про госпіталізацію президента поширювалися в інтернеті після недавнього візиту до Мінська російської делегації на чолі з прем’єр-міністром Михайлом Мішустіним. Відзначали, що членом делегації був заступник міністра економрозвитку Михайло Бабіч, якого Лукашенко свого часу «відіслав» з посади посла в Мінську.

Його повернення могло остаточно розхитати нервову систему президента. Однак ще до зустрічі з Мішустіним і Бабичем Лукашенко не виглядав здоровим. Він насилу спускався по сходах на концерті «Слов’янський базар» у Вітебську, охорона буквально вела диктатора під руки. Саме через це, як повідомляють джерела Колю і відіслали до Москви, адже при найгірших варіантах, він на думку самого Лукашенка буде в безпеці. Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

З катетером на кисті! Лукашенка “спустили зі сходів” – стан критичний. Охорона вела за руки – Коля ридає