Вчителям львівської школи заборонили користуватися телеканалами Медведчука

Директор заборонив вчителям використання освітніх матеріалів з телеканалів ZIK, NewsOne та 112

Директор львівської загальноосвітньої школи «Будокан» Олександр Козловський заборонив вчителям користуватися онлайн-уроками з телеканалів ZIK, «112 Україна» та NewsOne, які транслюватимуть заняття для 5, 6 та 7 класів.

Батькам, діти яких вчаться у школі «Будокан», також рекомендують не користуватися матеріалами цих телеканалів під час дистанційного навчання на карантині, пише zaxid.net.

Заява Олександра Козловського опублікована на офіційній сторінці школи у Facebook після того, як стало відомо, які телеканали будуть показувати уроки для дистанційних занять від Міносвіти.

«У зв’язку з розрекламованою кампанією по впровадженню дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн», звертаємо увагу на проведення занять на антиукраїнських каналах Zik, 112 та NewsOne! Керівництво ЛСЗШ Будокан прийняло наступне рішення: 1) не рекомендувати батькам та дітям використовувати контент каналів 112, Zik та NewsOne для дистанційного навчання школярів нашої школи; 2) вчителям школи «Будокан» забороняється використовувати контент дистанційної освіти на цих каналах при підготовці власних стрім-уроків, тематичних презентацій та проведення on-line занять», – вказано у заяві директора школи.

На телеканалах «112 Україна», ZIK та NewsOne, згідно з офіційно затвердженим розкладом, показуватимуть уроки для 5, 6 та 7 класів. Загалом Міносвіти підготувало дистанційні заняття для 5-11 класів, усі вони розписані поміж 11 телеканалами і транслюватимуться у будні від 10:00.

Показ уроків на телеканалах передбачили для тих учнів, які не матимуть доступу до інтернету, а основним місцем трансляції занять буде YouTube-канал Міністерства освіти.

«112 Україна», ZIK та NewsOne офіційно належать бізнес-партнеру Віктора Медведчука нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку, який після купівлі телеканалу ZIK у червні 2019 року створив на базі цих трьох телеканалів новий медіахолдинг «Новини», який вирізняється маніпулятивними інформаційними технологіями.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вчителям львівської школи заборонили користуватися телеканалами Медведчука