Уже з 29 серпня! Уряд прийняв термін0ве рішення – закрити кордони: що важливо знати. На місяць!

У Кабінеті міністрів ухвалили важливе рішення для боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19.

Усі кордони на в’їзд будуть закрити для іноземців на термін в один місяць.

Про це відомо з урядового засідання в середу, 26 серпня.

За оприлюдненими даними, закритими кордони будуть до 28 вересня.

Згідно з поясненням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, обмеження перш за все торкнуться осіб, які не мають українського громадянства, а також осіб без громадянства.

Рішення не поширюється на людей з дозволом на проживання на території України, представників міжнародних та гуманітарних місій, тих, хто прямує через наші кордони транзитом.

Також у цьому переліку водії вантажного транспорту, інструктори країн НАТО, культурні діячі із запрошенням відповідних закладів.

Обмеження стають чинними з 00:00 у суботу, 29 серпня.

Слід зауважити, світовий рівень поширення вірусу сягнув близько 24 мільйонів випадків COVID-19. Безпосередньо в Україні цей показник становить 110 085 — кількість зросла на 1 670 за підсумками попередньої доби.

Карантин в Україні чинний з середини березня, перші два місяці він був максимально жорстким — кордони були закриті, громадський транспорт заблоковано, а серед закладів працювали лише гастрономічні в режимі на виніс.

Наразі обмеження послаблені, їх регулюють завдяки адаптивному карантину — кожні 14 днів регіони окремо оцінюють на відповідання епідемічним показникам та регулюють жорсткість режиму.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Уже з 29 серпня! Уряд прийняв термін0ве рішення – закрити кордони: що важливо знати. На місяць!