“Мені тяжко писати…”: Вперше Тимошенко звернулась до українців – стан важкий. Зараз – в лікарні

Народний депутат Юлія Тимошенко, яка заразилася коронавірусом, розповіла про свій стан і привітала українців з днем Незалежності.

Про це вона написала в Facebook.

24 серпня – День незалежності України… Нам вже 29 років. І ще тільки 29…

Зазвичай цього дня політиків тягне у хащі важкої, пустопорожньої балаканини про «велике й незрозуміле».

Мені ж сьогодні хочеться сказати про нашу незалежну Україну по-людськи. Якимись прийнятними, загальнодоступними словами.

Цьогоріч багато людей через обставини, пов’язані з карантинними обмеженнями, вперше подорожували Україною. Яскравими фотозвітами повняться всі соціальні мережі.

І ми вперше за 29 років побачили, яка ж прекрасна наша рідна земля, яка вона гарна і у своїй самобутності, і красі. Десь трохи бракує сервісу, десь вона трохи непричесана й дика. Але – яка ж вона чудова, неповторна і справжня!

Ми вперше здивовано ступали берегом Кінбурзької коси на світанку… Дивилися, як сідає вечірнє сонце за карпатські гори. Ми слухали, як шумить Південний Буг на порогах.

Як величаво й гордо тече Дніпро до Чорного моря… Ми спостерігали за птахами на острові Джарилгач. Ми відкривали собі рожеве Лемурійське озеро Херсонщини, підіймалися на Обавський камінь в Закарпатті, купалися в крижаних бистринах Чорного Черемоша…

Ми вперше пізнавали свою Україну, ми вчилися любити та шанувати її.

І, мабуть, саме тут нам часто спадало на думку, що Україна – це я і ти, це наші друзі, рідні і близькі. Це наші стосунки та емоції, наша дружба і любов. Це найдорожче, що є в нашому житті.

Я думаю, не випадково день нашої незалежності відзначається саме у серпні, в цей золотий місяць року, між літом та осінню… Коли земля найбагатша і найщедріша. Коли розбігаються очі від розмаїття дарів, які дарує нам наша земля…

Наші національні кольори сьогодні – це і рожеві мелітопольські помідори, і зелені ніжинські огірки і «тигрові» кавуни з херсонського степу, і сливи та груші з Полтавщини.

Це і є Україна!

Нам тяжкою ціною далася наша незалежність. Ми пізнали, що таке війна. Ми досі втрачаємо наших кращих синів і дочок. Ми маємо виплакані очі, натягнуті, як струни, нерви, натруджені втомлені руки…

Ми знаємо, за що платимо. За нашу силу, за нашу впевненість. За нашу надію. Ми знаємо ціну волі й свободи.

Зараз мені трохи тяжко писати цей пост, бо «вірус, якого немає» – таки є. Тому в мене до вас велике побажання: бережіть себе! Ви всі дуже важливі, ви всі дуже потрібні, ви – неповторні й найкращі! Дякую кожному, хто непокоїться про мене. Ваша підтримка надає сили!

Нагадаємо, прессекретарка лідерки “Батьківщини” Марина Сорока повідомила, що стан Тимошенко важкий – у неї висока температура.

Де і коли саме заразилась Тимошенко – наразі невідомо.

За даними журналістів, разом з Тимошенко коронавірусом заразились і її донька Євгенія з чоловіком – Артуром Чечоткіним.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Мені тяжко писати…”: Вперше Тимошенко звернулась до українців – стан важкий. Зараз – в лікарні