Це кiнeць! Кількатисячний нaтoвп прийшов до резиденції Лукашенка: прийнято рішення eкcтрeно евакуювати Президента

Натовп з кількох десятків тисяч протестувальників попрямувала до резиденції Лукашенка, який готується до екстреної евакуації.

Багатотисячний натовп протестуючих в Мінську попрямувала до резиденції президента Олександра Лукашенка. Журналісти повідомили, що сам Лукашенко на даний момент знаходиться в своєму палаці і готується до евакуації, побоюючись багатотисячного натовпу. Інформацію з Мінська повідомляє популярний телеграм-канал  NEXTA Live.

Лукашенко прилетів до Палацу Незалежності в броні і з автоматом

Батько залишив гелікоптер в бронежилет і з автоматом в руках.

⚡️Лукашенко в бронежилете и с автоматом прилетел во Дворец Независимости к протестующимБатька вышел из вертолёта в бронежилете и с автоматом в руках.

Gepostet von Украина в шоке am Sonntag, 23. August 2020

“Як повідомляють наші джерела, Лукашенко в ці хвилини перебуває в своєму палаці. Готується евакуація”, – зазначено в повідомленні.

Журналісти інформаційних агентств повідомляють, що влада країни стягнули велику кількість силових підрозділів і ОМОНу до палацу Лукашенко – фотографії вже з’явилися в соціальних мережах. Дороги і вулиці на підході до палацу Лукашенко силовики також перекрили: весь простір перед резиденцією і підходи до неї виявилися заблоковані.

Нагадаємо, сьогодні в Білорусі проходить наймасштабніший за всю історію країни протест проти невизнання виборів Президента БІлорусі. ЗА приблизними підрахунками участь в масовому протесті беруть приблизно 300тис учасників:

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це кiнeць! Кількатисячний нaтoвп прийшов до резиденції Лукашенка: прийнято рішення eкcтрeно евакуювати Президента